Lipanj 5.-9., 2019

Nova Gradiška – Novi skate park!

Nova Gradiška – Novi skate park!

Pannonian ne samo da povezuje ljude i diže ekstremnu sportsku scenu na sve višu razinu iz godine u godine, on unosi u Hrvatsku jedan dašak adrenalina i van Osijeka!
Sve je krenulo od ekipe iz Pannonian Challengea. To nije bilo teško za pretpostaviti, a gdje je se razvija sve više skate scena, vjerovali ili ne, upravo u Novoj Gradišci!

Grad i projektant projekta raspitivali su se tko se razumije u izgradnju skate parka, a lampica se upalila upravo na našem imenu – pa Pannonian i Lile!
Kontakti su ubrzo bili razmijenjeni te se ova sretna vijest uputila Duxu koji je inače i poznat po betonskim projektima diljem zemlje, a i ujedno je baš on dizajner prošlogodišnjeg i trenutnog skate dijela skate parka u Osijeku koji je pohvalio i prošle godine odobrio – Fise!

Skateri iz Gradiške godinama dolaze i podržavaju cijelu Pannonian priču baš zato smo sretni što grade još jednu i to posebno, skate, ali i novu ekstremnu priču i to, najvažnije, svoju!

Sada kada imaju svoj skate park, samo im je nebo granica, a nastupi na Pannonian Challengeu poslastica, ali ne samo njima, već i nama, jer nakon dobrog treninga na svom terenu, briljira se i na tuđem!

Vidimo se na otvorenju 13.5 u Gradišci!

Popular tags

Top news

Tradicija

Od spontanog natjecanja nekolicine entuzijasta do globalno poznatog festivala ekstremnog sporta.

Uspješna 2018. godina

Kako se 2018. polako primaknula samom kraju, ekipa Pannonian Challengea se prisjeća najznačajnijih i najzabavnijih događaja koji su obilježili našu ekstremno dobru godinu, možda i najuspješniju do sada. Upravo zato […]

Još jedno priznanje

Udruga Pannonian dobila još jedno priznanje za razvoj volonterskog programa Volonterski centar Osijek prepoznao važnost Pannonian Challengea, koji svake godine ulaže u mlade, educira ih i pomaže u pronalasku posla.