Lipanj 5.-9., 2019

HŽ Putnički Prijevoz

HŽ Putnički Prijevoz

HŽ Putnički Prijevoz je službeni prijevoznik Pannonian Challengea.

Svim putnicima koji dolaze na ovogodišnji Pannonian Challenge, HŽ Putnički prijevoz odobrava popust u visini 40% od redovne prodajne cijene za povratna putovanja u svim redovnim vlakovima i iz svih kolodvora na HŽ-ovim prugama do kolodvora Osijek i natrag. Pravo na popust mogu ostvariti i slovenski državljani za dvosmjerna putovanja iz svih kolodvora Slovenskih željeznica do kolodvora Osijek i natrag.

Što vam je činiti?

  1. Dođete na polazni kolodvor i tražite povratnu kartu do Osijeka uz napomenu kako želite iskoristiti Pannonian Challenge popust, važno je naglasiti kako u tom trenutku nije obvezno da imate ulaznicu za festival.
  2. Po dolasku na festival na info pultu se trebate pozvati na ostvareni popust te će Vam naše ljubazno osoblje ovjeriti putnu kartu pečatom.
  3. U povratku ukoliko nemate žig na poleđini putne karte, kondukter će vam naplatiti razliku tj. cijenu bez popusta.

Popust je iskoristiv u periodu od 29. svibnja do 03. lipnja.

Popular tags

Top news

Još jedno priznanje

Udruga Pannonian dobila još jedno priznanje za razvoj volonterskog programa Volonterski centar Osijek prepoznao važnost Pannonian Challengea, koji svake godine ulaže u mlade, educira ih i pomaže u pronalasku posla.

Ranteš svjetski prvak

Najbolji hrvatski BMX vozač pokazao je kako se vozi – Ranta je novi svjetski prvak u BMX-u.

Imamo datum 20. Pannoniana

Hrvatska Coachella naziv je za osječki Pannonian Challenge, festival na kojem već 19 godina pored ekstremnih sportova zabava, glazba i moda imaju vrlo važnu ulogu.