Lipanj 5.-9., 2019

Lady Lee – osebujna DJ-ica

Lady Lee – osebujna DJ-ica

Bogato festivalsko ljeto u Osijeku najavljuju Urban, Brkovi i Psihomodo Pop

Pannonian Challenge i ove godine dovodi najzanimljivija imena urbane glazbene scene koji će osječkoj publici pružiti vrhunski provod zadnji vikend u svibnju.

Osim najavljenih headlinera ovogodišnji Pannonian predstavlja još neka zanimljiva glazbena imena. Tako će se na popisu izvođača uz Urbana, Brkove i Psihomodo Pop naći i M.O.R.T. – beskompromisni punk – blues band iz Sinja, a nakon njih na pozornicu festivala stat će DJ Flegma.

LADY LEE – osebujna DJ-ica na velikom finalu ovogodišnjeg Pannonian Challengea

Lady Lee ikona je međunarodne glazbene scene, a nastupala je u nekim od najpopularnijih noćnih i beach klubova diljem Azije, Sjeverne Amerike i Europe. Ova zanimljiva DJ-ica 2017. godine svoju mjuzu vrtila je na dva zanimljiva festivala – Miami Music Week i Exit Festival. Lady Lee podijelila je pozornicu sa svojim mentorima DJ Snake, Lucianom, Robin Schulzom, Bobom Sinclarom i techno legendom DJ Svenom Väthom. Prema DjaneMag.com ova beogradska DJ-ica svoje je mjesto pronašla među svjetskim glazbenicima, a zbog svoje dinamičnosti, šarma i vještina snažno se penje među top 50.

Osim Brkova i Lady Lee u subotu nastupa i KAL – Rock’ n ‘Roma bend koji od svojih početaka do sada broji preko tisuću nastupa pred domaćom i stranom publikom.

Ovaj glazbeni trojac nastupa u subotu, 2. lipnja, a veliko subotnje finale najvećeg festivala ekstremnih sportova zatvorit će osječki DJ Sly.

Ulaznice po simboličnoj cijeni od 20 kuna moći će se kupiti na sam dan koncerta na ulazu u Vegu.

Vijesti o glazbenom programu festivala pratite na službenim kanalima Pannonian Challengea.

Popular tags

Top news

Tradicija

Od spontanog natjecanja nekolicine entuzijasta do globalno poznatog festivala ekstremnog sporta.

Uspješna 2018. godina

Kako se 2018. polako primaknula samom kraju, ekipa Pannonian Challengea se prisjeća najznačajnijih i najzabavnijih događaja koji su obilježili našu ekstremno dobru godinu, možda i najuspješniju do sada. Upravo zato […]

Još jedno priznanje

Udruga Pannonian dobila još jedno priznanje za razvoj volonterskog programa Volonterski centar Osijek prepoznao važnost Pannonian Challengea, koji svake godine ulaže u mlade, educira ih i pomaže u pronalasku posla.