Lipanj 5.-9., 2019

Pannonian kamp

Pannonian kamp

Pannonian Challenge će i ove godine vrata svoga festivala otvoriti ekstremnim sportašima iz cijeloga svijeta, a upravo će to biti i najveći razlog dolaska brojnih posjetitelja u srce Slavonije krajem svibnja. Tako se na lijevoj obali rijeke Drave još jednom očekuje dolazak preko 20 tisuća posjetitelja – što vjernih Osječana i redovnih lokalaca, što gostiju iz cijele regije, Europe i svijeta. Njima će, osim ekstremno dobre zabave na napetim sportskim natjecanjima i odličnim glazbenim koncertima 19. Pannonian Challengea, biti ponuđeno i uživanje u raznovrsnim slavonskim specijalitetima, bogatoj kulturnoj baštini, noćnom životu, kao i nevjerojatnim prirodnim ljepotama Osijeka i Osječko-baranjske županije.

No, kako bi brojni posjetitelji što bezbiržnije mogli iskoristiti četiri dana čistog adrenalina na omiljenom festivalu ekstremnog sporta, potrebno je pronaći i dobar, odgovarajući smještaj, kako zabava ne bi ni trenutka prestala. Ugledni osječki hoteli, kao i mnogi simpatični pansioni te nekolicina zanimljivih hostela, tako željno iščekuju goste Pannonian Challengea, koji će na svojoj devetneastoj obljetnici biti bolji i veći no ikad do sada. Stoga će brojni zaljubljenici u ekstremni sport zasigurno htjeti nešto jednostavniji i osobniji doživljaj cjelokupnog festivala, a upravo će im to ponuditi već tradicionalni Pannonian kamp u neposrednoj blizini jednog od najboljih skate parkova u Europi.

• Smještaj i parking u kampu je besplatan, a uključuje pristup toaletu i pitkoj vodi
• Svoje kamp mjesto možete rezervirati na camp@pannonian.org
• Rezervacija kamp mjesta je obavezna, a broj kamping mjesta je ograničen
• Pannonian kamp se otvara u srijedu 30.05.2018. u 15:00 sati, a zatvara u nedjelju 03.06.2018. u 12:00 sati.
• Organizator NE garantira za sigurnost vaših stvari ostavljenih u kampu, sve stvari koje ostavite u kampu za vrijeme kampiranja ostavljate isključivo na vlastitu odgovornost.

Po dolasku u blizinu skate parka, kamperima će biti pojašnjen i kućni red omiljenog Pannonian kampa, a jedino što će organizatori od njih očekivati jest dobra zabava i održavanje ugodne atmosfere. Detaljan popis svih osječkih hotela, pansiona i hostela, posjetitelji mogu provjeriti na web stranici: pannonian.hr/smjestaj, dok naposljetku ugodan smještaj brzo i efikasno mogu pronaći i preko popularnog online servisa Airbnb.

Popular tags

Top news

Tradicija

Od spontanog natjecanja nekolicine entuzijasta do globalno poznatog festivala ekstremnog sporta.

Uspješna 2018. godina

Kako se 2018. polako primaknula samom kraju, ekipa Pannonian Challengea se prisjeća najznačajnijih i najzabavnijih događaja koji su obilježili našu ekstremno dobru godinu, možda i najuspješniju do sada. Upravo zato […]

Još jedno priznanje

Udruga Pannonian dobila još jedno priznanje za razvoj volonterskog programa Volonterski centar Osijek prepoznao važnost Pannonian Challengea, koji svake godine ulaže u mlade, educira ih i pomaže u pronalasku posla.