Lipanj 5.-9., 2019

INLINERI osvojili osječki skatepark

INLINERI osvojili osječki skatepark

Iako je već na početku 19. Pannonian Challengea ekstremni sport pokazao sve svoje čari, još više adrenalina u osječki skatepark donio je drugi dan natjecanja koji je protekao u znaku popularnih INLINE vozača. Amateri su bez ikakvog straha pokazali svoje odlične vještine osječkoj publici, a na postolje su došla samo najbolja trojica. Prvo mjesto osvojio je Matija Kunštek, drugi je bio Simon Adam i treće mjesto pripalo je Tomu Gelbmannu.

Konkurencija među profesionalnim vozačima bila je možda i najveća do sada, jer su najbolji INLINE vozači Pannonian Challenge odavno zapisali u svoje kalendare. Velika imena su tako privukla i velik broj gledatelja, koji su uživali u najatraktivnijim trikovima domaćih i svjetskih vozača.

U pro kategoriji našlo se čak 16 vozača, a troje najboljih završili su prema sljedećem poretku. Tako se na prvo mjesto popeo Jacob Juul, drugo je zauzeo Roman Abrate, a na trećem mjestu našao se favorit osječke publike Tin Hadžiomerspahić.

Svojom nazočnošću na današnjem natjecanju počastila nas je i predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović, koja nije skrivala oduševljenje ekstremno ugodnim ozračjem u skateparku.

Iako se natjecanje privelo kraju, zabavi nije. Pozivamo vas i večeras u dvorište Vege gdje su za dobru zabavu zaduženi Urban & 4, M.O.R.T., i Dj Flegma. Glazbeni program započinje u 21h. Ulaznice su u prodaji na samom ulazu u Vegu po cijeni od simboličnih 20 kn.

Više fotografija pogledajte ovdje.

 

Popular tags

Top news

Ranteš osvojio titulu najboljeg svjetskog BMX vozača

Najbolji hrvatski BMX vozač pokazao je kako se vozi – Ranta je novi svjetski prvak u BMX-u.

Imamo datum 20. Pannoniana

Hrvatska Coachella naziv je za osječki Pannonian Challenge, festival na kojem već 19 godina pored ekstremnih sportova zabava, glazba i moda imaju vrlo važnu ulogu.

U velikom stilu zatvoren 19. Pannonian

Svaki dan Pannonian Challengea uistinu je poseban, ali ništa se ne može mjeriti s BMX natjecanjem