Lipanj 5.-9., 2019

Početna / Informacije / Osijek, grad mladih

Osijek

Tako mali, a opet tako veliki - dobrodošli u naš grad!

Grad Osijek je studentski grad u punome smislu te riječi. To je grad gdje ćete na svakome mjestu sresti puno raspoloženih, veselih ljudi, koji uživaju u blagodatima koje Osijek daje mladoj populaciji.

Od šetnje ili vožnje bica promenadom, do ručka u kampusu ili pak izlaska u Tvrđu s ekipom, svaki dan u ovom prekrasnom malom gradu biti će baš ono što vam treba. Legice i lege poznati su po gostoprimstvu, tako da gdje god odete, možete naići na dobro raspoložene Osječane koji će rado s vama podijeliti pivo ili vam reći kakvu dobru duminu.

Osijek ima apsolutno sve što vam treba: kina, kazališta, konjički klub, površinski najveći ZOO vrt u Hrvatskoj, rijeku Dravu s prekrasnim kupalištem, tzv. Copacabanom, mostove, zelenilo i dobre ljude.

Svaki dan u Osijeku može se ispuniti dobrom zabavom. Samom šetnjom promenadom možete izgubiti sate i sate, i pritom uživati u prekrasnom pogledu na grad s prijeke strane Drave. Cijeli grad odiše pozitivnom energijom, i nema osobe koja se nije zaljubila u taj prekrasan grad nakon što je uvidjela sve njegove ljepote.

Ovo je samo dio toga što vam Osijek pruža, a ostatak je na vama da otkrijete sami u posjetu gradu na Dravi! 🙂

Hrvatska