Lipanj 5.-9., 2019

HEP – sponzor vrhunskog hrvatskog sporta

HEP – sponzor vrhunskog hrvatskog sporta

Hrvatska elektroprivreda partner je Pannonian Challengea, a podrška koju će festival dobiti omogućit će razvoj događaja koji će zasjati još sjajnije među zvijezdama svjetskih festivala ekstremnog sporta te se pobrinuti da reflektori još jače sjaje do dugo u noć i pruže tisućama gledatelja nezaboravan doživljaj najvećeg izdanja Pannonian Challengea do sada.

Prepoznatljivost Hrvatska elektroprivreda je konstantno ulaganje u razvoj zajednice kroz različite društvene projekte i projekte poboljšanja života mladih kao i kroz aktivno poticanje razvoja sporta.

HEP je već prije desetak godina, kao prijatelj sporta, prepoznao dugačku i vrijednu tradiciju koju Hrvatska ima u vaterpolu, rukometu i košarci i sposobnost njihovih reprezentacija da budu u svjetskom vrhu. Posljednjih nekoliko godina HEP prati i druge nacionalne sportske saveze (skijaški, gimnastički, stolnoteniski, judo, savez hokeja na ledu). Hrvatski sportaši koji na svojoj opremi nose znak HEP-a, potvrđuju da je riječ o društveno odgovornoj tvrtki i pridonose njenu ugledu.

HEP je prepoznao i vrijednost samog Pannoniana, za zajednička suradnja omogućit će nezaboravne trenutke na ovogodišnjem događaju.

Popular tags

Top news

Ranteš osvojio titulu najboljeg svjetskog BMX vozača

Najbolji hrvatski BMX vozač pokazao je kako se vozi – Ranta je novi svjetski prvak u BMX-u.

Imamo datum 20. Pannoniana

Hrvatska Coachella naziv je za osječki Pannonian Challenge, festival na kojem već 19 godina pored ekstremnih sportova zabava, glazba i moda imaju vrlo važnu ulogu.

U velikom stilu zatvoren 19. Pannonian

Svaki dan Pannonian Challengea uistinu je poseban, ali ništa se ne može mjeriti s BMX natjecanjem