Lipanj 5.-9., 2019

HEP – sponzor vrhunskog hrvatskog sporta

HEP – sponzor vrhunskog hrvatskog sporta

Hrvatska elektroprivreda partner je Pannonian Challengea, a podrška koju će festival dobiti omogućit će razvoj događaja koji će zasjati još sjajnije među zvijezdama svjetskih festivala ekstremnog sporta te se pobrinuti da reflektori još jače sjaje do dugo u noć i pruže tisućama gledatelja nezaboravan doživljaj najvećeg izdanja Pannonian Challengea do sada.

Prepoznatljivost Hrvatska elektroprivreda je konstantno ulaganje u razvoj zajednice kroz različite društvene projekte i projekte poboljšanja života mladih kao i kroz aktivno poticanje razvoja sporta.

HEP je već prije desetak godina, kao prijatelj sporta, prepoznao dugačku i vrijednu tradiciju koju Hrvatska ima u vaterpolu, rukometu i košarci i sposobnost njihovih reprezentacija da budu u svjetskom vrhu. Posljednjih nekoliko godina HEP prati i druge nacionalne sportske saveze (skijaški, gimnastički, stolnoteniski, judo, savez hokeja na ledu). Hrvatski sportaši koji na svojoj opremi nose znak HEP-a, potvrđuju da je riječ o društveno odgovornoj tvrtki i pridonose njenu ugledu.

HEP je prepoznao i vrijednost samog Pannoniana, za zajednička suradnja omogućit će nezaboravne trenutke na ovogodišnjem događaju.

Popular tags

Top news

Tradicija

Od spontanog natjecanja nekolicine entuzijasta do globalno poznatog festivala ekstremnog sporta.

Uspješna 2018. godina

Kako se 2018. polako primaknula samom kraju, ekipa Pannonian Challengea se prisjeća najznačajnijih i najzabavnijih događaja koji su obilježili našu ekstremno dobru godinu, možda i najuspješniju do sada. Upravo zato […]

Još jedno priznanje

Udruga Pannonian dobila još jedno priznanje za razvoj volonterskog programa Volonterski centar Osijek prepoznao važnost Pannonian Challengea, koji svake godine ulaže u mlade, educira ih i pomaže u pronalasku posla.