Lipanj 5.-9., 2019

Hrvatska turistička zajednica

Hrvatska turistička zajednica

U sklopu novog koncepta naziva, Croatia, full of life, Hrvatska turistička zajednica i Pannonian Challenge s velikim zadovoljstvom po prvi puta predstavljaju suradnju te s ponosom najavljuju kako će ove godine surađivati u promociji i razvoju festivala uvrstivši ga u top manifestaciju za 2016. godinu.

Hrvatska turistička zajednica je nacionalna turistička organizacija. Već 23 godine stvara i promovira ugled hrvatskog turizma u Hrvatskoj i u inozemstvu. HTZ prati, analizira i ocjenjuje svoj turistički program. Na temelju rezultata istraživanja, iz godine u godinu, podiže kvalitetu turističke ponude u koju je uključen i Pannonian Challenge koji će sigurno pridonijeti promociji hrvatskog gospodarstva, turizma, sporta te prirodnih i kulturnih znamenitosti.

Link : http://croatia.hr

Popular tags

Top news

Tradicija

Od spontanog natjecanja nekolicine entuzijasta do globalno poznatog festivala ekstremnog sporta.

Uspješna 2018. godina

Kako se 2018. polako primaknula samom kraju, ekipa Pannonian Challengea se prisjeća najznačajnijih i najzabavnijih događaja koji su obilježili našu ekstremno dobru godinu, možda i najuspješniju do sada. Upravo zato […]

Još jedno priznanje

Udruga Pannonian dobila još jedno priznanje za razvoj volonterskog programa Volonterski centar Osijek prepoznao važnost Pannonian Challengea, koji svake godine ulaže u mlade, educira ih i pomaže u pronalasku posla.