Lipanj 5.-9., 2019

OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA

OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA

U ostvarivanju svojih nadležnosti svaka sredina, pa tako i Osječko-baranjska županija, uspostavlja niz kontakata i odnosa suradnje povremene ili trajnije naravi sa srodnim ili drugim organizacijama ili institucijama unutar i izvan zemlje.

Osječko-baranjska županija prepoznala je značaj i vrijednost Pannonian Challengea, projekta koji promovira lokalnu urbanu kulturu i ekstremni sport. Na taj je način odala priznanje ostvarenom suradnjom i sponzorskom podrškom.
Ljepote naše županije su nadaleko poznate i prepoznate, a Pannonian Challenge će svojim djelovanjem prenijeti dojmove te ljepote još dalje.

Link: http://www.obz.hr

Popular tags

Top news

Tradicija

Od spontanog natjecanja nekolicine entuzijasta do globalno poznatog festivala ekstremnog sporta.

Uspješna 2018. godina

Kako se 2018. polako primaknula samom kraju, ekipa Pannonian Challengea se prisjeća najznačajnijih i najzabavnijih događaja koji su obilježili našu ekstremno dobru godinu, možda i najuspješniju do sada. Upravo zato […]

Još jedno priznanje

Udruga Pannonian dobila još jedno priznanje za razvoj volonterskog programa Volonterski centar Osijek prepoznao važnost Pannonian Challengea, koji svake godine ulaže u mlade, educira ih i pomaže u pronalasku posla.