Odlični glazbeni trenuci uz srpskog DJ­a Rahmaneea

Naš ovogodišnji gost predstavio nam se na njemu svojstven način. Pročitajte njegovo zanimljivo pismo i saznajte što je poručio svim Pannonian fanovima koji još nisu upoznati s njegovim bogatim glazbenim opusom.
Dragi Pannonian Challenge fanovi,
S obzirom na to da se vidimo ove godine, mislim da bi bio red da se predstavim i ovim vam se putem zahvalim što ste baš mene pozvali da nastupam na ovogodišnjem, sedamnaestom po redu, Pannonian Challengeu.

Za početak, moje ime je Rahmanee, jungle&d’n’b sam DJ i producent iz Beograda. Puštam glazbu još od 99′., a stil mi je uglavnom baziran na drum&bass zvuku.

U Osijeku sam gostovao već nekoliko puta i uvijek se rado ponovo vraćam. Posljednji party koji sam radio u Epicu s VuBass ekipom bio je uistinu sjajan, a najveću impresiju na mene je ostavila mlada publika koja odlično reagira na tople bass frekvencije.
Pozdravljam sve natjecatelje ovogodišnjeg Pannonian Challengea, želim im da dotaknu nebo i ostvare svoj maksimum. Ja ću, nažalost, sudjelovati samo u glazbenom programu, a rampe i boksove prepuštam profesionalcima.

Vidimo se na Pannonianu! Ovakav spektakl nemojte propustiti 🙂

Podijeli