Grad Osijek

Special Image

Grad Osijek dom je Pannonian Challengea

Ljubav između grada Osijeka i Pannonian Challengea traje godinama što dokazuje kontinuirana potpora razvoju događaja i brojna priznanja od strane gradske vlasti.

Osijek je poznat po razvijenoj urbanoj kulturi, mnoštvu događaja u kojima sudjeluju mladi kao i sportsko glazbenim manifestacijama među kojima je i Pannonian Challenge.

Razvojem Pannoniana, razvila se jedna posve drugačija priča koja je obogatila urbanu kulturu cijele regije, ponudila mladima mogućnost bavljenja ekstremnim sportom i aktivnog sudjelovanja u izgradnji zajednice u kojoj žive. Pannonian danas ponosno predstavlja grad Osijek ne samo na nacionalnoj nego i na svjetskoj sceni, a broj posjetitelja iz svih dijelova svijeta svake godine je sve veći.

Za mnoge osječane Pannonian je dio njihova života, neki su ovdje upoznali ljubav svog života, neki planiraju godišnji prema datumu festivala, nekima je pak istetoviran komarac – podsjetnik na zajedničke lijepe trenutke s kojima svake godine završava natjecanje i s nestrpljenjem očekuje ono iduće.

Dođite na Pannonian Challenge u Osijek i osjećajte se kao kod kuće.

osijek.hr