HEP – sponzor vrhunskog hrvatskog sporta

Special Image

Hrvatska elektroprivreda partner je Pannonian Challengea, a podrška koju HEP omogućuje festivalu je od neizmjerne važnosti. Zbog HEP-a Pannonian Challenge sjaji još sjajnije među zvijezdama svjetskih festivala ekstremnog sporta, a reflektori koji sjaje do dugo u noć pružaju tisućama gledatelja nezaboravan doživljaj najvećeg izdanja Pannonian Challengea do sada.

Hrvatska elektroprivreda kontinuirano ulaže u razvoj zajednice kroz različite društvene projekte kao i kroz aktivno poticanje razvoja sporta.
HEP je već prije desetak godina postao prijatelj sporta, prepoznao dugačku i vrijednu tradiciju koju Hrvatska ima u vaterpolu, rukometu i košarci te sposobnost njihovih reprezentacija da budu u svjetskom vrhu. Posljednjih nekoliko godina HEP prati i druge nacionalne sportske saveze (skijaški, gimnastički, stolnoteniski, judo, savez hokeja na ledu). Hrvatski sportaši koji na svojoj opremi nose znak HEP-a, potvrđuju da je riječ o društveno odgovornoj tvrtki i pridonose njenu ugledu.

HEP je prepoznao i vrijednost samog Pannoniana, a zajednička suradnja omogućit će nezaboravne trenutke na ovogodišnjem događaju.

hep.hr