Fresh Island na Pannonian Challengeu

Dugogodišnji prijatelji i poslovni partneri, dva svjetski poznata DJ-a Phat Phillie i Bizzo Bodega zagrijati će atmosferu u Vegi u kojoj će uz mješoviti odabir pjesama s mješavinom hip-hopa, R’n’B klasika, najpoznatijih klupskih remiksa i ostalih glazbenih poslastica – rasplesati mnogobrojnu ekipu!
Za njih nam je rezerviran četvrtak – 8.6.2017. !

Ovaj dvojac iza sebe ima bogatu glazbenu povijest, više od trideset godina nastupaju u brojnim klubovima po cijelom svijetu te su ujedno i osnivači jednog od najpoznatijih hrvatskih festivala na otoku Pagu – Fresh Island Festivala.

Phat Phillie (Filip Ivelja) jedan je od začetnika hip hop kulture u Hrvatskoj. Njegova glazbena karijera započela je 1984. godine kada se prvi put dogodila ljubav prema hip hop-u, koja od onda traje i dalje se samo nastavlja širiti.
Radijska emisija Blackout Rap Show bila je njegova odskočna daska, a dan danas vodi Rap Show na Student radiju u Zagrebu.
Phillie iza sebe ima mnogo uspješnih projekata: prvi koncert u Aquariusu u Zagrebu 1997. godine s pokojnim BIG L-om & OC-jem iz D.I.T.C.-a, DJ set u New Yorku 2009. s DJ Premierom, Tony Touchem & DJ Scratchem te mnogi drugi.
Uz sve to Phillie, nosi titulu izvršnog producenta u drugom nastavku albuma acid-jazz grupe The Brand New Heavies, kao i debitantskog album The Makings hrvatskog producenta Kooladea.

Petar Radojčić poznatiji kao Bizzo Bodega jedan je od originalnih članova hrvatskog Blackout Crewa. Osamdesete godine obilježile su početak njegove hip hop karijere, a nama je možda najpoznatiji kao nekadašnji član grupe Bolesna Braća.
Bizzo Bodega danas nosi titulu hip-hop aktiviste, repera, tekstopisca te producenta i DJ-a.
Suosnivač je i kreativni direktor Fresh Island Festivala na otoku Pagu, gdje je zajedno s prijateljem i bratom Phillijem ugostio neke od najvećih svjetskih glazbenih umjetnika kao što su Chris Brown, Shoop Dog, Iggy Azalea, Wiz Khalifa, Migos, Rick Ross, NAS, A $ AP Rocky i mnogi drugi… Bizzo Bodega i danas živi i promiče hip-hop kulturu, a njegovi poznati mješoviti setovi čuju se po cijelom svijetu.

Vrhunsku kvalitetu Fresh Island Festival iskustva i velikog glazbenog opusa ovog itekako iskusnog dvojca nikako ne smijete propustiti.
Stoga se vidimo na Pannonian Challengeu i plešemo uz Bizzu Bodegu i Phat Phillieja!

Podijeli