Pravila privatnosti

Tko smo mi?

Mi smo udruga Pannonian. Adresa naše internetske stranice je: https://pannonian.hr.

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto?

Mediji

Ako prenesete sliku na web-stranicu, trebali bi izbjegavati prijenos slika koje imaju ugrađene podatke o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web-stranice mogu ih preuzeti i izdvojiti bilo koje podatke o lokaciji iz slika sa web-stranice.

Kontakt obrasci

Pri prijavi za primanje obavijesti putem e-maila pohranjujemo Vašu e-mail adresu. E-mail adresa se čuva trajno, a uklanja se na Vaš zahtjev ili u skladu sa promjenom Zakona.

Kolačići

Ako napišete komentar na našoj web-stranici, možete odabrati da spremite ime, adresu e-pošte i web-stranicu u kolačiće. Ovo je kako bi vam olakšali ponovno komentiranje, da ne morate ponovno unositi te informacije. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ako imate račun i prijavite se na ovu web-stranicu, postaviti ćemo privremeni kolačić kako bi utvrdili da li vaš preglednik prihvaća kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i briše se kada ugasite preglednik.

Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bi sačuvali vaše podatke o prijavi i vaše postavke zaslona. Kolačići prijave traju dva dana, i kolačići postavki zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići prijave biti će uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić biti će spremljen u vašem pregledniku. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i samo ukazuje na ID objave članka koji ste upravo uredili. Kolačić istekne nakon 1 dana.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

Analitike

Za potrebe analitike naša stranica može koristiti Google Analytics i Facebook Pixel alate.

S kim dijelimo te podatke?

Vaši podaci koje isključivo dijelite s nama, isključivo ostaju kod nas, a uklanjaju se na Vaš zahtjev ili u skladu s promjenom Zakona.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke?

Za korisnike koji se registriraju na našoj web-stranici (ako ih ima), mi također pohranjujemo osobne podatke koje navedu u njihovim korisničkim profilima. Svi korisnici mogu vidjeti, urediti, ili obrisati svoje osobne podatke u bilo koje vrijeme ( osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web-stranice također mogu vidjeti i urediti te informacije.

Koja prava imate nad svojim podacima?

Ako imate račun na ovoj web-stranici ili ste pisali komentare, možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

Gdje šaljemo vaše podatke?

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatske usluge za otkrivanje neželjene pošte.

Kontakt informacije

Sve dodatne upite vezane uz Vašu privatnost na ovim web stranicama možete poslati na e-mail info@pannonian.org.

Dodatne informacije

Kako štitimo vaše podatke?

Ove stranice se redovito ažuriraju i održavaju, te su tako smanjene mogućnosti hakerskih napada i neautoriziranog upada u naš sustav.

Koje procedure imamo pripremljene u slučaju povrede podataka?

Naši administratori prate događanja na našoj web stranici i u slučaju neželjene aktivnosti reagirati će u najkraćem roku.

U slučaju da pronađete grešku na našoj web stranici, molimo Vas da nas  o tome odmah obavijestite putem našeg e-maila info@pannonian.org.