Rođendanska proslava uz S.A.R.S.

Pannonian Challenge ove godine svoju punoljetnu rođendansku proslavu započinje nastupom poznatog srpskog glazbenog sastava- S.A.R.S.!
“Sveže amputirana ruka Satriania” zapalit će i rasplesati legose i legice 9.lipnja i to do ranih jutarnjih sati na već svima poznatoj lokaciji – Vega!

Cijela priča započela je 2006. nezaboravnom pjesmom ili možda bolje rečeno megahitom „Buđav lebac“ koja je poznatom sastavu otvorila vrata na regionalnoj glazbenoj sceni. Njihov prvi album nosi jednostavan naziv S.A.R.S. na kojem se nalaze poznate pjesme „Ratujemo ti i ja“ i „Rakija“.

Njihova glazbena karijera prožeta je širokim glazbenim žanrovima kao što su reggae, ska, rock, a u pojedinim pjesmama čujemo i zvukove tradicije!
Pjesme „To rade“ i „Mir i ljubav“ postale su veliki hitovi drugog legendarnog albuma Perspektiva, a istoimeni singl srušio je sve rekorde posjećenosti 2011.godine te dan danas ima više od 20 milijuna pogleda.
Kuća časti naziv je trećeg studijskog albuma koji nas je osvojio s jednom od najpoznatijih balada – „Lutka“.

Popularna grupa poznata je i izvan granica naše regije, a do ove godine izdali su ukupno šest studijskih albuma!
Postavu benda čine Žare (vokal), Lukac (gitara), Sanja Lalić (prateći vokal), Đole (bas gitara), Bora (klavijature, harmonika), Tile (bubnjevi) i Nebojša (truba).

Koliko su koncerata do danas održali vjerojatno ne broji ni popularan sastav, no jedno je sigurno – pozitivna energija, ljubav i mir uz S.A.R.S. očekuje nas na punoljetnoj obljetnici ovogodišnjeg Pannoniana!
Živjeli, voljeli i ljubili – vidimo se na Pannonian Challenge-u!

Podijeli