Pannonian traži volontere i volonterke – prijavi se sad!

Da velikih događanja nema bez pomoći volontera, to znaju i ptice na grani.
No, volonteri Pannoniana nešto su posebno. Prvo, zovu se drukčije, njihovo ime je VolonterOSi. Drugo, rad na dnevnim vrućinama svaku večer zaliju dozom neprocjenjive zabave poznate samo ovom ekstremnom festivalu. Ali, ono što je najvažnije, VolonterOSi nakon ovih pet ekstremnih dana kući idu s neopisivim iskustvom, novim poznanstvima i sjećanjima za sva vremena.

A kako postati dijelom neraskidivog tima volonterOSa?
Ovako: prije svega, imaš više od 15 godina i spreman si na timski rad.
Onda samo trebaš ispuniti prijavnicu na ovom LINKU, a potom prisustvovati sastanku i potruditi se da budeš među 100 odabranih.

U svojih proteklih 17 izdanja svoju ruku pomoći Pannonian Challengeu pružile su stotine i stotine mladih ljudi.
Neki od njih danas su nezamjenjivi dio Pannonian tima, a neki, iako na drugim stranama svijeta, vraćaju se rado u Osijek tih pet vrućih dana.

Evo što neki od njih kažu o svom volonterskom iskustvu:

„Pannonian donosi potpuno drugačiju atmosferu u naš grad. Najbolje ga možeš iskoristiti ako volontiraš. Kao volonter može se steći mnogo iskustva: vidjeti kako se priprema nešto veliko poput ovog festivala, naučiti surađivati i komunicirati s velikom skupinom ljudi, od organizacije do samih sportaša iz cijeloga svijeta i poboljšati timski rad koji je ključan za uspjeh samog Pannonian Challengea. Naravno, zagarantirana je dobra zabava uz odlične koncerte i ekipu :)“ – Tena Macanić

„Ako volite ekstremne sportove, volontiranje na ovome festivalu će vam se svidjeti samo po sebi. Uz odličnu atmosferu, tu je i odlično društvo uz koje vam nikada neće biti dosadno. Ako vam visoke temperature i komarci ne mogu pokvariti raspoloženje nakon opuštenog radnog dana, čekaju vas uzbudljivi kontesti i još bolji partyji uz odlične izvođače.“ – Matej Gubić

Volontere cijeni svatko, a jedan od partnera festivala koji se za njih upravo najbolje pobrine je Zagrebačka banka.

„Veseli nas i ove godine biti partner najvećeg regionalnog festivala ekstremnog sporta, ali prije svega prijatelj volontera, zaštitnog obilježja Pannoniana, bez kojih sve ne bi bilo moguće. Kao i prošle godine za volontere ćemo urediti volonterski centar gdje će moći predahnuti i napuniti baterije te odrađivati timske dogovore i pripreme, a planiramo i financijsku edukaciju te razne zabavne aktivnosti“, poručila je Vanja Vaniček, direktorica Marketinga Zagrebačke banke.

Veliku ulogu u poticanju volonterizma ima i naš dugogodišnji partner – autoškola Tratinčica, koja svake godine jednom od volontera poklanja tečaj vožnje.

Dakle, volonterOSi, izvolite LINK na prijavu i vidimo se uskoro!

Podijeli