Ove godine stiže nam puno poznatih izvođača, a jedan od najpoznatijih glazbenih sastava je ABOP, odnosno, After je bolji od partija! Njihov nastup planiran je za petak 9.6.2017.!

Ovaj kolektiv sastavljen je od vrhunskih glazbenika koji su svoje djelovanje započeli prije pet godina. Audiovizualni i instrumentalni sastav čine Erol (bass), John i Levi na bubnjevima, Božanski (sampleovi, synth), Tourett (synth) i Lo Peaks za miks pultom. Ekipa iz Zagreba uživo izvodi elektronsku glazbu, a na plesnom podiju podići će i one najumornije na noge! Nazivaju ih ritam mašinom kojoj je jedini cilj ples, ples i samo ples!

Specifični su jer imaju dva bubnjara koji sviraju na jednom setu bubnjeva!
Ako ih do sada niste imali priliku čuti i vidjeti, onda ih nikako ne propustite na ovogodišnjem Pannonianu. Sviraju na način da sjede jedan nasuprot drugoga i udaraju u isti bas bubanj, a oko njega grade ostatak bubnjarskog seta s obje strane. Zanimljiv i mističan bend koji iza sebe ima zanimljivu priču o tome kako je nastalo ime benda. Dečki kažu da kada su se vratili kući s jednog jako lošeg partija – organizirali su after na kojem su zasvirali i svima se toliko svidio jam da su odlučili osnovati bend! Tako danas imamo priliku čuti zvukove syntha, pregršt efekata, bubnjeva i bassa, a kao rezultat dolazi kvalitetna instrumentalna svirka koja je upakirana u atmosferu elektronskog partija.

Mnogi kažu i kako je njihovu glazbu teško definirati u pravom smislu riječi, no ono što znamo je da je intenzivna, dinamična, ritmična i najviše od svega plesna. Uspješan miks od svega po malo i za svakog po nešto (funk, electro, disco, kraut, techno), a uz to osjeti se i utjecaj čikaške acid house škole 80-ih.
Ovakav party se ne propušta, a ako ga i propustite nema veze jer kako glasi slogan benda, Where Party Ends – After Begins!

Poslušajte ih:

Podijeli