Inline žari i pali Pannonianom!

Rolanje je uvijek bilo prvi službeni dan Pannonian Challenge-a ili ti „Icebreaker“ ili ti „Dan D“ što nije mala stvar kada moraš zadobiti pozornost sudaca i publike iz Osijeka.

Ovog put u 18-om punoljetnom izdanju izdvojili smo četvrtak 8.6.2017 kao dan za inline.

Zanimljiva činjenica da je baš Pannonian Challenge u Osijeku jedna od najduže održavanih natjecanja za rolanje općenito u svijetu.
Kod discipline rolanja vozaču su role pričvršćene za noge i to mu daje mogućnost da koristi svoje cijelo tijelo i tako vozi po spravama u skate parku na najluđe i kreativnije moguće načine, također može biti nezgodno prilikom padova je se vozač ne može dočekati na noge nego na kotače.
Rolanje koje možda na našim prostorima nije toliko popularno i „mainstream“ kao skate i BMX, ali nije ni zanemarivo zato što je „underground“ i drugačije od ostalih sportova,u nekim dijelovima svijeta je rolerska scena i dalje jaka, a baš takva dolazi u Osijek 8.6.2017.

Tijekom svojih maloljetnih godina Pannonian je uspio ugostiti rolere iz skoro cijele Europe pa čak i s drugih kontinenata i postao pravo međunarodno natjecanje.

Za svoje punoljetno izdanje očekuje se pravi „show program“ rolera koji dolaze iz cijele Europe.
Imamo potvrđen dolazak vozače iz Francuske,Rumunjske, Engleske,Mađarske, Srbije,Slovenije koji jedva čekaju isprobati novi Pannonian skate park.

Očekujte nezaboravne trikove jednih od najboljih vozača svijeta u Osijeku!
Vidimo se!

Podijeli