Najava cjelokupnog programa – što nas čeka ove godine?

NULTI DAN
Korak po korak došli smo do zgotovljenog cjelokupnog programa za ovogodišnji Pannonian Challenge.
Program koji smo vam pripremili iznimno je bogat pa tako započinjemo s warm up srijedom iliti nultim danom (07.06.) koji starta u Kazamatu. Takozvana tradicionalna Kazamat srijeda svoja vrata otvara već u 21:00h! Legosi i legice zagrijat će prvu večer uz naše već svima poznate domaćine – DJ Omke i DJ Umbo koji zauzimaju miks pult oko 01:00 sat!

Omer i Umbo svečano otvaraju prvi dan Pannonian Challengea i započinju plesnu-maniju i to s raznovrsnim glazbenim miksevima i poslasticama od funka, dancea, techno mjuza do najpoznatijih plesnih hitova 70-tih, 80-tih i 90-tih !! Keep on dancing till the world ends!

INLINE DAY
08.06. u četvrtak
, prethodno zagrijani i podmazani krećemo na lijevu obalu Drave odnosno u skate park jer počinje SHOOW! Vrata se otvaraju već od 10:00 sati i započinje – INLINE DAY.
Svoje trikove i vratolomije prvih sat vremena vježbat će svi vozači i oni koji se tako osjećaju. Nakon toga u 11:00 sati svoje mjesto pod suncem dobivaju vozači rola ili ti Inlineri koji će punih sat vremena vježbati najnovije trikove. Sve to ove godine možete pratiti napominjemo – besplatno.
U 12:00 sati startaju vozači Inlinea – amateri. U prvoj rundi vozit će 30 vozača od kojih će svaki imati 45 sekundi da svoj performans izvede što bolje uz naravno poslasticu zvanu – posljednji trik. Druga runda započinje u 13:00 sati gdje ćemo gledati novih 30 vozača.
U 15:00 h startaju profesionalni vozači i njihov Inline pro qualification run, gdje će izaći 50 vozača koji će također imati po 45 sekundi svoje slave uz naravno posljednji trik!
Oko 17:45 slijedi pauza i zagrijavanje za nadolazeće Inline pro finale! Prvi dio započinje u 18:00h gdje vožnju započinju profesionalni vozači rola i to njih dvadeset! Druga runda starta 45 minuta nakon u kojoj također vozi dvadeset vozača s po 45 sekundi i posljednjim trikom!

Nakon uzbudljive vožnje i kratke pauze oko 19:45 slijedi proglašenje najboljeg vozača i podjela nagrada!
U 20:00h ne propustite zatvaranje uspješnog prvog dana te se lagano selimo na after party u našu dragu Vegu u kojoj nas od 22:00 sata očekuju DJ Phat Phillie i DJ Bizzo s Fresh Island party miksevima!

Nakon što smo se već dobro ugrijali i zapalili atmosferu, oko 01:00 slijedi nastup hip hop trio legendi – Bad Copy! Oni najhrabriji (a vjerujemo da Osijek samo takve i ima) oko tri u noći plesat će uz našeg Dj Olivera te njegove trap,rap i rnb beatove! Zaključujemo drugi dan i čekamo nove pobjede do sljedećeg jutra!

SKATE DAY
09. lipanj
rezerviran je za SKATE DAY !! Otvaranje parka tradicionalno započet će u 10:00h gdje će prvih sat vremena skate podij zauzeti svi vozači, a potom oko 11:00 vježbu započinju skejteri! U 12:00 sati započinje natjecanje među skate amaterima gdje u prvom i drugom krugu vozi po 30 vozača.
Drugi krug započinje u 13:00 h, a u oba kruga vozači će imati 45 sekundi plus izvođenje posljednjeg trika!

Zagrijavanje profesionalnih skate vozača započinje u 15:00 sati, a natjecanje odnosno Pro qualification run u 16:00h!
Nakon zagrijavanja i pauze koja je svakako potreba u ove vruće dane, skate pro finalno natjecanje starta točno u 18.00 sati!
U prvom krugu vozi po 20 vozača i pokazuju nam svoje trikove, skokove, prelete i ostale poslastice za koje imaju također po 45 sekundi i naravno posljednji trik!
Drugi krug ili druga runda natjecanja nastavlja se u 18:45h u kojoj također vozi 20 vozača! Kratku, ali slatku pauzu dodatno će zagrijati break denseri – s početkom u 19:30h.

Proglašenje najboljih i najuspješnijih ovogodišnjih skate vozača bit će oko 19:45h, a potom slijedi zatvaranje cijele ceremonije s prigodnom glazbom i najvećim mogućim pljeskom kakav samo Osijek zna napraviti!ž

After party drugog uspješnog dana započinje u 22:00 sata u dvorištu Vege i to s ultra popularnom grupom S.A.R.S.! After je bolji od partija to već znamo svi, a to će dokazati kolektiv sastavljen od vrhunskih glazbenika – ABOP koji starta oko ponoći.
Kraj drugog dana zapečatit će naš Osječanin Pips i to na miks pultu s najboljom glazbom za mrdanje kukova i dočekivanje trećeg natjecateljskog dana!

BMX DAY
Posljednji dan, 10.06. u subotu pripremili smo vam BMX DAY! Rođendan našeg Pannonian Challengea ispratit će bmx vozači i njihovi fenomenalni trikovi! Skate park otvara se od 10:00 ujutro, a kako to inače bude, vjerujemo da će oni najuzbuđeniji doći još i ranije!

Dakle, prvih sat vremena vozit će svi vozači, oni koji to jesu i tek žele postati, a potom u 11:00h slijed nastavljaju vozači bmxa.
Natjecanje bmx amatera započinje u podne iliti 12:00h, gdje će u prvom krugu svojih 45 minuta iskoristiti 30 vozača uz naravno očaravajući posljednji trik! Nakon njih, sat vremena kasnije (13:00h) slijedi druga runda bmx amatera vozača u kojoj također izlazi njih tridesetero!

Zagrijavanje profesionalnih bmx vozača započinje u 15:00 sati, a potom u 16:00h slijedi izlazak 50 vozača i izvode Pro qualification run!
17:45 – sasvim je zadovoljavajuće vrijeme u kojem se svi vozači, publika i volonteri mogu malo odmoriti uz pauzu prije samog slijetanja!

Bum, tras – nije ananas već stižu profesionalni bmx vozači i u 18:00 sati njih dvadesetero započinje adrenalinsku vožnju skate parkom Pannoniana. Drugi, kao i prvi krug rezervirali smo za još dvadeset profesionalnih bmx vozača, koji startaju u 18.45h!!

Tako je, upravo smo stigli do posljednjeg kruga vožnje na punoljetnoj proslavi Pannonian Challengea. Adrenalin će nam i tada biti na maksimalnoj razini jer pauza započinje u 19:30 sati, a proglašenje najuspješnijih profesionalnih bmx vozača samo 15 minuta kasnije, dakle u 19:45h! Zatvaranje skate parka za ovu godinu i oproštajna ceremonija starta u 20:00h, a potom znate li gdje idete ?
Cijeli Osijek ide u Vegu na after party, jer od 22:00 sati nastupa najpoznatije žensko MC ime u regiji – Sassja!

Nakon nje, dugoočekivani LET 3, zapalit će, pokidat će i odletjet će skupa s publikom i Vegom oko 23:00 sata!!
Još uvijek smo tu još uvijek nije gotovo, legosi i legice ne mogu samo tako reći dosta kada je Pannonian i partijanje u pitanju. Od jedan u noći zabavljat će nas poznati balkanski reper Frenkie, a oko tri sata u noći potpuno nas dolazi rasplesati i noge razvezati DJ Yesh!

Imate cijeli natjecateljski i glazbeni program! Razloga za ne doći – nemate, dakle, zato, stoga – zaključiti samo možemo da se vidimo i uživamo od 07. do 11. lipnja na Pannonian Challengeu i after partyjima!!

Zadnji dan nam je kako bi nam se dojmovi slegnuli te 11.6. chillamo jer za to i je chill day stvoren!
Vidimo se!

Podijeli