Nova Gradiška – Novi skate park!

Pannonian ne samo da povezuje ljude i diže ekstremnu sportsku scenu na sve višu razinu iz godine u godine, on unosi u Hrvatsku jedan dašak adrenalina i van Osijeka!
Sve je krenulo od ekipe iz Pannonian Challengea. To nije bilo teško za pretpostaviti, a gdje je se razvija sve više skate scena, vjerovali ili ne, upravo u Novoj Gradišci!

Grad i projektant projekta raspitivali su se tko se razumije u izgradnju skate parka, a lampica se upalila upravo na našem imenu – pa Pannonian i Lile!
Kontakti su ubrzo bili razmijenjeni te se ova sretna vijest uputila Duxu koji je inače i poznat po betonskim projektima diljem zemlje, a i ujedno je baš on dizajner prošlogodišnjeg i trenutnog skate dijela skate parka u Osijeku koji je pohvalio i prošle godine odobrio – Fise!

Skateri iz Gradiške godinama dolaze i podržavaju cijelu Pannonian priču baš zato smo sretni što grade još jednu i to posebno, skate, ali i novu ekstremnu priču i to, najvažnije, svoju!

Sada kada imaju svoj skate park, samo im je nebo granica, a nastupi na Pannonian Challengeu poslastica, ali ne samo njima, već i nama, jer nakon dobrog treninga na svom terenu, briljira se i na tuđem!

Vidimo se na otvorenju 13.5 u Gradišci!

Podijeli