Petak je dan za skate!

Skate natjecanje, ove godine, prkosno sprema show i to u inat prošlogodišnjoj kiši!
Pored toga, zašto još ne smijete propustiti petak – dan za skejt na ovogodišnjem Pannonianu ?

Jer, kod skejta je sve kul!

U potpunosti je drugačiji od BMX-a i inlinea jer svaki trik koji izvode naši skejteri nije pod njihovom fizičkom kontrolom, odnosno daska na kojoj stoje je slobodna u letu.
Tehnički gledano, vjerojatno je najteža disciplina za savladati jer i kao klinci, uvijek svi prije nauče voziti role i bicikl.
U pozadini skejt trikova skriven je veliki trud koji je uložen u učenje samo jednoga trika, a za izvođenje niza njih na Pannonianu, puno, puno više!

Ovo će biti i vatreno krštenje za skejtere jer ih očekuje novi park koji je posvetio puno pažnje baš za skate disciplinu pri gradnji.
Postavljeni su novi railovi (rukohvati) te pool koje je najveće oduševljenje za skejtere jer im upravo on omogućuje lakše odražavanje i brzu izmjenu te upuštanje u nove trikove, puno više tranzicija, bolji protok trikova, estetsku ljepotu i naravno visoke bodove.
Ove godine bit će bolji flow te se gotovo bez odguravanja može voziti neprekidno i nizati trik za trikom.
Bit će bolja uspješnost trikova, ali i veća kreativnost!

Kroz stari park prošla je velika skate scena i uspjela nas zadiviti, s novim parkom, 18. izdanjem, možemo samo očekivati najbolje vožnje i vozače!

Osim dobrih flipova, grindova, stallova u parku, na tribinama vas čeka velika doza adrenalina, smijeha i dobre energije zato svakako dođite podržati skate natjecanje i sve skejtere!

Navijanjem protiv kiše – zajedno!

Podijeli