Što Osječani misle o Pannonianu?

Pannonian Challenge jedan je od najprepoznatljivijih osječkih simbola, događaj koji je s nama već 18.godina!

Možete li vjerovati da je toliko prošlo ? Mi možemo, jer to su godine zabave, smijeha, ljubavi, novih prijateljstava, pobjeda, letova, skokova, klizanja i proklizavanja, a sve to ima jednu veliku svrhu – razmjenu iskustava i kvalitetnog druženja koje je nezamjenjivo.
Osječani su iznimno otvoreni i ugodni domaćini, koji svake godine željno iščekuju najpoznatiji ekstremni festival u cijeloj regiji. Koliko legosi i legice vole sportski dio festivala vidljivo je po punim tribinama koje naši dragi volonteri svake godine pripremaju kako bi nam omogućili što ugodniji i ekstremniji provod.

Osim toga, glazbeni dio festivala, warm up srijede u Kazamatu i koncerti u Vegi ne samo da su tradicija već mjesto gdje se razmjenjuju pozitivna iskustva naših gostiju i domaćina! Grad Osijek studentski je grad i to u punom smislu te riječi. S preko 20 000 studenata godišnje, grad na Dravi diše pozitivnom energijom, veseljem, a pred Pannonian osjeća se uzbuđenje, nestrpljenje i adrenalin na visokoj razini! Što je posebno kod Pannoniana? Apsolutno sve, kažu naši sugrađani i objašnjavaju kako im je glazbeni dio fenomenalan, a atmosfera je uvijek vatrena i uzbudljiva. Upravo to ih potiče da podržavaju svoj festival i učine ga još većim i potpunijim.
Ono što je još Osječanima privlačno jest činjenica da je ljeto odlična prilika kojom se svi zajedno mogu pridružiti rekreaciji, ograde i drveća u vrijeme Pannoniana budu prepuna zavezanih bicikala. Takozvani „val bicikala“ nalazi se na lijevoj obali Drave, a to je moramo priznati jako pohvalno jer rekreacija + zabava formula je za sreću i zadovoljstvo!
Nezaboravni provod na Partyjima, jedinstveno iskustvo promatranja natjecatelja te mjesto održavanja u lega-gradu stvara jedinstvo među mladima – kažu naši sugrađani i ne samo to, s nestrpljenjem čekaju svako novo održavanje i kažu kako im svaka godina stvara posebnu uspomenu.
Cijeli Osijek odiše nekakvom slogom, pozitivnom energijom i mladim divnim ljudima koji tvore takvu atmosferu. Uživanje je na maksimalnoj razini pogotovo uz lijepe i zgodne cure, momke bez majica, poznate bendove, izvođače te vozače koji prenose dobru energiju i naravno pokoju pivicu za osvježenje u tim vrućim ljetnim danima.
U razgovoru s brojnim drugim sugrađanima, bilo starijim ili mlađima uvijek dobijemo pozitivnu reakciju kada je u pitanju Pannonian. Možemo zaključiti kako su Osječani najveća i najdugotrajnija podrška najekstremnijem festivalu te da ćemo svi zajedno upravo to i ostati.
Adrenalin, ekstaza i ludilo samo što nije počelo, spremite se jer ostalo je još malo vremena do najekstremnijeg festivala u regiji! Pannonian je vrh – dođite i uvjerite se svi!

Podijeli