Što nas čeka danas na Pannonianu?

Kiša nas jako voli te je tradicionalno posjetila našu tradicionalnu party srijedu u Kazamatu.
Ali, danas na meniju je sunce koje je od ranoga jutra došlo u najbolji skate park!

Da kiša nije osvježila jučerašnje otvorenje uz DJ Omera i Umba, naši vozači ne bi bili toliko osvježeni za vožnju. Polako pristižu na svoj jutarnji trening te se spremaju za večerašnji inline spektakl!

Prema programu, točno u podne, probijaju led inline amateri sa svojom prvom natjecateljskom vožnjom gdje će kroz park proći 30 vozača i u 45 sekundi nas ostaviti bez daha, a posljednjim trikom nakon isteka vremena zaokružiti svoj performans. U 13 sati slijedi druga natjecateljska vožnja koja je i zadnje zvono za odraditi ju najbolje do sada te dići publiku na noge.

U 15 sati vrijeme je za trening profesionalnih vozača koji će sve do 16 sati uvježbavati trikove kako bi ih pokazali i izveli ih što spretnije za kvalifikaciju gdje će se natjecati s 50 vozača također po shemi 45 minuta + zadnji trik.
Kako se od profesionalaca očekuje puno više, zaslužuju i potrebnu pauzu od 15 minuta gdje se i publika može odmoriti od navale adrenalina i spustiti po piće i hranu naših sponzora.

Finale profesionalnih vozača održat će se u 18 sati gdje će 20 najboljih po istoj shemi i trajanju izvesti svoje najbolje trikove te ih okončati asom iz rukava iliti završnim trikom. U 18:45 nastavlja se još jedna vožnja.

Dok naši suci pomno proučavaju i završavaju bodovanje te rangiranje rolera, vozači te posjetitelji moći će se okrijepiti u petnaestominutnoj pauzi nakon koje slijedi dodjela nagrada, točnije u 19:45.

U 20 sati zatvaramo prvi dan 18. Pannoniana i kako to uvijek priliči, proslavit ćemo prvi službeni dan na after partiju u Vegi uz vrhunske glazbenike, DJ Phat Phillieja & Bizzu, Bad Copy te plesanje do jutra uz DJ Olivera.

Uhvatite sna što više jer nam već sutradan slijedi skate dan i ništa manje zabave i adrenalina!
Vidimo se!

Podijeli