Najmlađi inline vozač na Pannonianu!

Dok slavimo 18. Rođendan Pannoniana, mladi inline vozač iz Rumunjske pripremio nam je sjajno iznenađenje.
S 14 godina, Ion Mihai pokazao je svima kako se vozi. Uspio je pridobiti pažnju svih prisutnih kao najmlađi vozač na natjecanju.

Uspjeli smo ga uhvatiti da nam kaže nešto malo više o svojoj strasti prema inlineu, njegovom najboljem triku i o tome kako je prvi put natjecati se na Pannonianu.

Kada si se počeo baviti inlineom i zašto role?
Počeo sam prije pet godina kada sam vidio jednog dečka kako vozi u parku u blizini moje kuće i zaista mi se svidjelo.Rekao sam sam sebi da moram i ja probati i uživao sam u tome.

Kako si postao dio ekipe starijih inline vozača?
Kad sam počeo napredovati i raditi teže trikove stariji dečki iz Bukurešta uzeli su me kao svog mlađeg brata i od tada me vode na svako natjecanje na koje idu.

Gdje si vježbao svaki dan?
Trenirao sam u Ghetto parku u Bukureštu i u Herastrau parku.

Na koliko si natjecanja bio do sada?
Od kada sam počeo sa inlineom bio sam na svakom natjecanju u Rumunjskoj. Također, početkom ove godine natjecao sam se u Nizozemskoj, a ovo mi je prvi puta ovdje na Pannonianu.

Koji je tvoj najbolji trik?
Jedan od mojih najboljih trikova, u kojem uživam, je Misty Flip 900 koji je nešto kao okret naprijed s dva i pol kruga rotacije.

Što misliš o Pannonianu?
Natjecanje je stvarno super, vidio sam puno vozača koje sam htio upoznati.Skate park je odličan, fasciniran sam velikim jump boxovima.

Hoćeš li iduće godine opet doći s ekipom?
Definitivno! Ako budemo imali priliku doći ćemo svakako opet iduće godine.

Podijeli