Presjek 1. dana: Inline&Vega

Od jutra park je bio prepun vozača iz cijeloga svijeta, a na prvom zagrijavanju ove godine okupili su se inline amateri koji su svoje prve natjecateljske vožnje započeli točno u podne. U 13 sati dali su sve od sebe još jednom te se plasirali na ljestvicu. Ove godine u kategoriji inline amateri dominirali su vozači iz Rumunjske zauzevši top 3 mjesta. Ekipa iz ghetto skateparka došla je u povećem sastavu među kojima je i najmlađi Ion Mihai.
Mjesto najboljeg zauzeo je Valentin Moise, do njega Alex Gheorfi te Sorin Coseraru.


Neki trikovi bili su daleko od amaterskih i vrlo blizu profesionalnih, dečki napreduju iz dana u dan, a publiku su impresionirali iz minute u minutu.

U kategoriji profesionalaca, prvo mjesto osvojio je Roman Abrate, iza njega slijedi Sven Boekhost te treće mjesto pripalo je Alfanu Stephanu. Ostali nagrađivani su Joe Atkinson i Alex Burston.


Vrlo topao i vruć dan dodatno je otežavao izvedbu, ali uz hrpu pozitivne energije među vozačima i općenito Pannoniana, sve je išlo glatko, proklizalo na kotačićima!

Na after partiju zagrijali su nas Phat Phillie & Bizzo, a mikrofon je preuzeo Bad Copy i hip-hopao s publikom sve do DJ Olivera koji je zaslužan za nespavanje i plesanje do jutra!

Trenutno je na meniju skate natjecanje i još 3 vrsna glazbena izvođača, S.A.R.S., ABOP te DJ Pips!
Pratimo skejtere, a o njihovim uspjesima čitamo sutra! 😉

Podijeli