Uz glazbu i roštilj otvoren Pannonian Challenge

Danas je u jednom od najboljih europskih drvenih skate parkova otvoreno osamnaesto izdanje Pannonian Challengea, najvećeg regionalnog festivala ekstremnog sporta i glazbe.
Od 7. do 11. lipnja ponajbolji svjetski i hrvatski vozači u skate, inline i BMX disciplinama paradirat će Osijekom, a za večernju zabavu pobrinut će se renomirana imena regionalne glazbene scene.
Uz glazbu, vožnje u parku i roštilj za sve posjetitelje, danas je i službeno otvoren punoljetni Pannonian Challenge.


Ono što je najvažnije napomenuti jest da se festival potrudio za svoje rođendansko izdanje svim posjetiteljima omogućiti besplatan ulaz na sportski dio natjecanja, dok će ulaz na koncerte koštati simboličnih 20 HRK. Prvi party na rasporedu je večeras u 20h, četvrtak je rezerviran za role, petak će zauzeti skejteri, a subota će dočekati vrhunsku BMX ekipu, koja će ponovno prirediti spektakl.

Prigodom medijske konferencije održane povodom otvorenja, gradonačelnik Grada Osijeka Ivica Vrkić izrazio je ponos i istaknuo važnost Pannonian Challengea za grad te naglasio kako je festival nešto najljepše što se organizira u Osijeku u novije vrijeme jer našoj okolici približava i predstavlja ponajbolje od extremnih sportova u svijetu.

Jurica Barać, voditelj organizacije Pannonian Challengea iskoristio je konferenciju kako bi iznio impresivne brojke i detalje kojima ovogodišnje izdanje obiluje. Pannonian Challenge  može se pohvaliti s preko 200 sportaša iz cijelog svijeta između kojih se ističu dva svjetska prvaka u disciplinama BMX i In line. Domaće boje će iz prvog reda braniti najbolji hrvatski BMX vozač Marin Ranteš koji Pannonian Challenge park smatra najboljim u cijeloj Europi jer kako nudi idealne uvjete za trening, tako i za dnevna i noćna natjecanja.

 

Podijeli