Zašto baš moraš doći na ovaj Pannonian?

Pitate se zašto ? – odgovori su vrlo jednostavni.

Prije svega svima je već vrlo dobro poznato da najbolji i najekstremniji festival u regiji ove godine slavi 18-ti rođendan, a to ujedno i znači da ćemo ga proslaviti u punoljetnom duhu kako samo legice i legosi znaju!!
Morate doći na Pannonian Challenge zato što je ulaz ove godine na sportski događaj potpuno besplatan – a to je i više nego dovoljno da svi dođete dati podršku vozačima.

Volonteri već nekoliko tjedana, a organizacija već dosta mjeseci, pripremaju skate park i lijevu obalu Drave za najveći show ove godine, stoga njima trebamo pružiti veliku podršku i reći im veliko HVALA na trudu, radu, ustrajnosti i volji bez kojih ova cijela priča ne bi bila tako savršena.

Morate doći na Pannonian zato što vas očekuju najnoviji trikovi naših vozača – koji će vam podići adrenalin na maksimalnu razinu i iznenaditi vas na način koji do sada još niste vidjeli!
Dolaze nam svjetske face u ekstremnom svijetu. Najbolji BMX, Inline i skate vozači!

Program ovogodišnjeg Pannoniana je iznimno bogat i kvalitetan, a uživat ćemo zajedno čak četiri dana, počevši od warm up nulte tradicionalne srijede u Kazamatu!

Još uvijek se pitate zašto baš doći na ovaj Pannonian? Zato što vas uz sportski dio, očekuje nevjerojatno uživanje u najboljim glazbenim poslasticama!
S.A.R.S., Let 3, Bad Copy, ABOP, Frenkie&Sassja, Phat Phillie&Bizzo, Yesh, Dj Omer,Umbo,Oliver i Pips – ovo su i više nego dovoljni razlozi zbog kojih morate doći na after partyje nakon sportskog dijela Pannonian Challengea!

Vjerujte nam kad vam kažemo da će ovo biti nezaboravan Pannonian na koji morate doći baš, baš svi!
Vjerujte nam jer mi vjerujemo u vas – vidimo se svi zajedno i uživamo na najjače, jer dijeli nas još jako malo dana do našeg Pannonianaa!!!

Do tada, #samoljubav

Podijeli