Najzanimljivija imena glazbene scene

19. izdanje najvećeg regionalnog festivala ekstremnog sporta Pannonian Challengea obilovat će sadržajem, kako sportskim tako i glazbenim. Tako će na pozornicu ovog spektakularnog glazbeno-sportskog festivala stati imena poput Psihomodo Popa, Urban&4, Brkova ali i mnogih drugih.

Ovogodišnji tulum na Pannonianu starta u srijedu 30. svibnja, a otvara ga poznati osječki dvojac DJ OMKE i DJ UMBO. Kao i svake godine party otvorenja u Kazamatu je besplatan, a ulaznice za ostatak glazbenog programa možete kupiti na sam dan koncerta u dvorištu Vege po cijeni od 20 kuna.

PSIHOMODO POP NA POZORNICI PANNONIAN CHALLENGEA

Ova popularna zagrebačka grupa popet će se na pozornicu najvećeg festivala ekstremnih sportova u četvrtak, 31. svibnja.

Nakon dugogodišnje uspješne karijere Psihići i dalje razvaljuju na koncertima gdje publika, na najbolji mogući način, može osjetiti kako rock’n’roll nije samo glazba već stil života. Ove godine ovaj glazbeni sastav slavi 35 godina postojanja i 30 godina od objave albuma prvijenca “Godina zmaja”, a uz najveće hitove osječka publika čestitat će Gobcu i ekipi na njihovom uspjehu. Ulaz na koncert je 20 kuna, a ulaznice se mogu kupiti na sam dan koncerta u dvorištu Vege.

Ponovimo još jednom, Pannonian Challenge od 30. svibnja do 2. lipnja okupit će najbolje svjetske vozače ekstremnih sportova, kao i neke od najboljih izvođača i bendova u regiji te tako spektakularno započeti još jedno vruće i ekstremno ljeto u Slavoniji.

Podijeli