Najbolji action sport fotografi

Kao i svake godine, uz bogat sportsko-glazbeni program najveći festival ekstremnih sportova najavljuje i kulturno umjetnički dio. Uz Samira Kurtagića, jednog od osnivača Pannonian Challengea, koji će ove godine izložiti najbolje fotografije s prošlogodišnjih natjecanja, posjetitelji će moći vidjeti uratke dvojice fotografa koji uživaju u ekstremnoj fotografiji. Na partiju otvorenja svoje najbolje action sport fotografije izložiti će Marjan Radović koji kroz fotografiju veliča umjetnost, estetiku pokreta i gipkost ljudskog tijela i Slaven Janđel koji se ne voli ograničavati u fotografskim žanrovima već podjednako uživa snimajući life, akcijsku ili pejzažnu fotografiju.

Party otvorenja i izložba fotografija održat će se u srijedu 30. svibnja u Kazamatu, a posjetitelje Pannoniana zabavljat će poznati osječki DJ dvojac – DJ Omer i DJ Umbo. Ulaz na party je besplatan, a dobar provod zagarantiran.

WHO SEE – crnogorski rap dvojac najavljuje punu Vegu

Mario Đorđević – Noyz i Dejan Dedović – Dedduh čine Who See, najveće hip hop ime Crne Gore. Uz već najavljeni Psihomodo Pop, u četvrtak 31. svibnja u dvorištu najpoznatijeg osječkog kluba Vega družit ćemo se s crnogorskim reperima koji su nakon objavljenog albuma „Krš i drača“ doživjeli veliki proboj na regionalnoj hip hop sceni. Nastupali su u cijeloj regiji, kako na festivalima, tako i na samostalnim koncertima što ih izdvaja kao jedne od koncertno najaktivnijih bendova na Balkanu.

Na pitanje ovog dvojca „Đe se kupaš?“ odgovor će zasigurno biti, a gdje drugdje nego na lijevoj obali Drave kraj najbolje opremljenog skate parka u jugoistočnoj Europi.

Glazbenu večer zatvoriti će osječki DJ Milly – glazbeni urednik na Radio Osijeku i zaljubljenik u elektronsku scenu koji najavljuje dobru zabavu do ranih jutarnjih sati.

Ulaznice po simboličnoj cijeni od 20 kuna moći će se kupiti na sam dan koncerta na ulazu u Vegu.

Detaljni kulturni i glazbeni programu checkirajte ovdje.

Podijeli