Pannonian kamp

Pannonian Challenge će i ove godine vrata svoga festivala otvoriti ekstremnim sportašima iz cijeloga svijeta, a upravo će to biti i najveći razlog dolaska brojnih posjetitelja u srce Slavonije krajem svibnja. Tako se na lijevoj obali rijeke Drave još jednom očekuje dolazak preko 20 tisuća posjetitelja – što vjernih Osječana i redovnih lokalaca, što gostiju iz cijele regije, Europe i svijeta. Njima će, osim ekstremno dobre zabave na napetim sportskim natjecanjima i odličnim glazbenim koncertima 19. Pannonian Challengea, biti ponuđeno i uživanje u raznovrsnim slavonskim specijalitetima, bogatoj kulturnoj baštini, noćnom životu, kao i nevjerojatnim prirodnim ljepotama Osijeka i Osječko-baranjske županije.

No, kako bi brojni posjetitelji što bezbiržnije mogli iskoristiti četiri dana čistog adrenalina na omiljenom festivalu ekstremnog sporta, potrebno je pronaći i dobar, odgovarajući smještaj, kako zabava ne bi ni trenutka prestala. Ugledni osječki hoteli, kao i mnogi simpatični pansioni te nekolicina zanimljivih hostela, tako željno iščekuju goste Pannonian Challengea, koji će na svojoj devetneastoj obljetnici biti bolji i veći no ikad do sada. Stoga će brojni zaljubljenici u ekstremni sport zasigurno htjeti nešto jednostavniji i osobniji doživljaj cjelokupnog festivala, a upravo će im to ponuditi već tradicionalni Pannonian kamp u neposrednoj blizini jednog od najboljih skate parkova u Europi.

• Smještaj i parking u kampu je besplatan, a uključuje pristup toaletu i pitkoj vodi
• Svoje kamp mjesto možete rezervirati na camp@pannonian.org
• Rezervacija kamp mjesta je obavezna, a broj kamping mjesta je ograničen
• Pannonian kamp se otvara u srijedu 30.05.2018. u 15:00 sati, a zatvara u nedjelju 03.06.2018. u 12:00 sati.
• Organizator NE garantira za sigurnost vaših stvari ostavljenih u kampu, sve stvari koje ostavite u kampu za vrijeme kampiranja ostavljate isključivo na vlastitu odgovornost.

Po dolasku u blizinu skate parka, kamperima će biti pojašnjen i kućni red omiljenog Pannonian kampa, a jedino što će organizatori od njih očekivati jest dobra zabava i održavanje ugodne atmosfere. Detaljan popis svih osječkih hotela, pansiona i hostela, posjetitelji mogu provjeriti na web stranici: https://pannonian.hr/smjestaj, dok naposljetku ugodan smještaj brzo i efikasno mogu pronaći i preko popularnog online servisa Airbnb.

Podijeli