VolonterOSi otvorili 19. izdanje Pannoniana

Lampioni ukrasili večernje nebo iznad Osijeka 30. svibnja.

Pravim svečanim otvorenjem, u neformalnoj i ugodnoj atmosferi, započeo je ovogodišnji, 19. Pannonian Challenge, koji će još jednom mnoge Osječane zagrijati za ekstremni sport i odlične koncerte. Stotinu predanih volontera festival je otvorilo simboličnim puštanjem lampiona i poželio da im bude najbolji do sada, znajući da će po njegovu završetku, 2. lipnja, biti bogatiji za jedno veliko životno iskustvo. U sve tome pomaže im i Zagrebačka banka, prijatelj volontera.
Iako će skate park i dvorište Vege biti glavne lokacije ekstremno dobre zabave narednih dana, samo otvorenje je održano u popularnoj galeriji Kazamat, koja je svojom urbanom profinjenošću oduševila sve prijatelje festivala.

U Kazamatu su tako svoje odlične fotografije izložili Marjan Radović, Slaven Janđel i Samir Kurtagić, a brojni su posjetitelji nastavili uživati u ugodnoj proljetnoj večeri uz urbane zvuke DJ-eva Omera i Umba.

Time je napravljen savršen uvod u nadolazeće dane 19. Pannonian Challengea, zbog kojih će rijeka Drava zasigurno proključati od užarene atmosfere u skate parku. Danas, 31. svibnja, nas tako očekuju SKATE natjecanja amatera i profesionalaca, koji će svojim trikovima otvoriti sportski dio omiljenog regionalnog festivala ekstremnog sporta.

Podijeli