INLINERI osvojili osječki skatepark

Iako je već na početku 19. Pannonian Challengea ekstremni sport pokazao sve svoje čari, još više adrenalina u osječki skatepark donio je drugi dan natjecanja koji je protekao u znaku popularnih INLINE vozača. Amateri su bez ikakvog straha pokazali svoje odlične vještine osječkoj publici, a na postolje su došla samo najbolja trojica. Prvo mjesto osvojio je Matija Kunštek, drugi je bio Simon Adam i treće mjesto pripalo je Tomu Gelbmannu.

Konkurencija među profesionalnim vozačima bila je možda i najveća do sada, jer su najbolji INLINE vozači Pannonian Challenge odavno zapisali u svoje kalendare. Velika imena su tako privukla i velik broj gledatelja, koji su uživali u najatraktivnijim trikovima domaćih i svjetskih vozača.

U pro kategoriji našlo se čak 16 vozača, a troje najboljih završili su prema sljedećem poretku. Tako se na prvo mjesto popeo Jacob Juul, drugo je zauzeo Roman Abrate, a na trećem mjestu našao se favorit osječke publike Tin Hadžiomerspahić.

Svojom nazočnošću na današnjem natjecanju počastila nas je i predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović, koja nije skrivala oduševljenje ekstremno ugodnim ozračjem u skateparku.

Iako se natjecanje privelo kraju, zabavi nije. Pozivamo vas i večeras u dvorište Vege gdje su za dobru zabavu zaduženi Urban & 4, M.O.R.T., i Dj Flegma. Glazbeni program započinje u 21h. Ulaznice su u prodaji na samom ulazu u Vegu po cijeni od simboličnih 20 kn.

Više fotografija pogledajte ovdje.

 

Podijeli