Pannonian digitalna akademija powered by A1

Kako uspješno brendirati proizvod i osmisliti kampanju za događaj – moći će otkriti polaznici digitalne akademije koja će se održavati u Osijeku tijekom travnja i svibnja, zahvaljujući Pannonian Challengeu i pokroviteljstvu operatora A1. Ova digitalna akademija će kroz jednosatna predavanja u prostorijama udruge Pannonian upoznati sve sudionike s alatima i najefikasnijim trikovima kojima se može postići uspjeh u provedenoj kampanji, o čemu će na osobnim i zanimljivim primjerima govoriti stručnjaci digitalnog marketinga.

Iako se mogu prijaviti svi zainteresirani, broj sudionika je ograničen, a na akademiji će nazočiti i volonteri Pannonian Challengea, koji će se na profesionalan način osvijestiti o pravilnom vođenju i planiranju društvenih mreža u kampanjama sportskih događaja. Tako će se na vrijeme upoznati s pravilima i načinom komunikacije najboljeg regionalnog festivala ekstremnog sporta, kako bi postali i više nego spremni za promociju ovogodišnjeg Pannonian Challengea u vrijeme njegova održavanja od 5. do 9. lipnja.

Predavanja će biti u obliku case study-a uz druženje s posjetiteljima, a održavat će se u popodnevnom, odnosno večernjem terminu, kako bi se najbolje uklopila u užurbane rasporede svih mladih polaznika. Kako je broj sudionika ograničen, potrebno je prijaviti se na vrijeme i to putem online obrasca koji će zajedno s programom uskoro biti objavljen na web stranici i društvenim mrežama događaja.

Podijeli