Bamboo Labovci na Pannonian Digital akademiji

Kako je jedna osječka agencija uz generaciju Z i influencere zapalila A1 Snapchat i Instagram profile na Pannonian Challengeu? Kako realizirati uspješnu influencer i real-time marketing kampanju, kakvi su bili rezultati te zašto je budućnost vertikalna – saznajte iz prve ruke od Ene na Digitalnoj akademiji.

Kako uspješno brendirati proizvod i osmisliti kampanju za događaj – moći će otkriti polaznici Digitalne akademije koja će se održavati u Osijeku tijekom travnja i svibnja zahvaljujući Pannonian Challengeu i pokroviteljstvu operatora A1. Digitalna akademija će kroz jednosatna predavanja u prostorijama udruge Pannonian upoznati sve sudionike s alatima i najefikasnijim trikovima kojima se može postići uspjeh u provedenoj kampanji o čemu će na osobnim i zanimljivim primjerima govoriti stručnjaci digitalnog marketinga.

Na drugom druženju u sklopu Pannonian Digitalne akademije moći ćete slušati Enu Valentinu Đerek iz Bamboo Laba. Ako niste znali, upravo je Bamboo Lab zaslužan za Vip Vatrice i Vip street team koji je donosio live atmosferu s Pannoniana zadnje dvije godine kroz A1 Instagram i Snapchat profile.

U agenciji Bamboo Lab specijaliziraju Story format te zadnje dvije godine uspješno pokrivaju Pannonian Challenge na A1 društvenim mrežama što potvrđuje i nominacija za nagradu SoMoBorac u kategoriji Najbolja tech kampanja. Saznajte sve zanimljive informacije i postanite polaznik/ica Pannonian Digitalne akademije.

Prijave su otvorene, a broj prijava je ograničen – požurite!

Vidimo se 8. svibnja od 18:00 sati u uredu Pannoniana!

Podijeli