Budi najbolji VolonterOS i osvoji vozački ispit

Najveći festival ekstremnih sportova u regiji ne bi bio toliko uspješan bez volonterske pomoći. Svake godine Udruga Pannonian okuplja stotinjak volontera koji svoja znanja i vještine upotpunjuju volontirajući na najzanimljivijem događaju u gradu. Tako se svake godine na vodeće natjecanje ekstremnoga sporta u ovom dijelu Europe prijavi više od 250 volontera, koji biraju različite sektore organizacije. Volonteri mogu odabrati gdje žele raditi, ovisno o svojim željama i mogućnostima, a na raspolaganju im stoji najbolje opremljen skate parku u Jugoistočnoj Europi, koncertni prostor u Vegi kao i pomoć u promociji i pripremi događaja.

Prijatelj VolonterOSa već dugi niz godina je i Autoškola Tratinčica koja i ove godine poklanja polaganje vozačkog ispita volonteru/ki koji/a se istakne svojim angažmanom, kreativnosti i volonterskim satima na festivalu.

Ulazak u svijet odraslih iziskuje potpunu spremnost na fleksibilno radno vrijeme, nove izazove i improvizaciju, a mobilnost je jedna od dodatnih mogućnosti za razvijanje partnerskih i prijateljskih odnosa. Najbolji volonter moći će ravno iz skate parka sjesti u auto Autoškole Tratinčica i naučiti prometna pravila, vozačke trikove i besplatno položiti vozački ispit.

Autoškola Tratinčica vodeća je autoškola na ovim prostorima, a svoja profesionalna iskustva spremni su prenijeti volonterima Pannonian Challengea.

Budi najvolonteri Pannoniana i maši nam iz automobila Autoškole Tratinčica!

Podijeli