Europska prijestolnica kulture na jedan dan postaje Europska prijestolnica ekstremnog sporta

Zagreb, Varaždin, a potom Rijeka – tako izgleda plan putovanja ovogodišnjeg Challenge Toura, koji kroz cijelu Hrvatsku donosi najbolje od ekstremnog sporta, zagrijavajući ujedno domaću publiku za jubilarno, dvadeseto izdanje Pannonian Challengea, koji će od 5. do 9. lipnja u Osijek privući najbolje vozače iz svijeta BMX-a, skatea i inlinea.

Ova jedinstvena turneja tako će se zaokružiti u središtu urbane kulture 11. svibnja, u riječkom skate parku, u kojemu će se svi domaći ekstremni sportaši boriti za vrijedne nagrade, kao i za jednu ultimativnu – „neprocjenjivu“. Naime, najbolji vozači iz BMX, skate i inline discipline nakon odvožene sve tri stanice Challenge Toura, moći osvojiti besplatno sudjelovanje na 20. Pannonian Challengeu. Dodatni motiv će svakako davati i novčane nagrade na Challenge Touru, jer u svakoj disciplini sportaši dobivaju 1000 kuna za osvojeno prvo mjesto, 500 kuna za drugo, a 300 kuna za treće.

Kotizacija za nastup na riječkom skate parku se ne plaća, ali samo sudjelovanje donosi mnoge pogodnosti. Također, kako zabave ne bi nedostajalo na ovom cjelodnevnom showu koji započinje u 11 sati, pobrinut će se odlični riječki DJ-evi, dok će naposljetku i natjecanje za najbolji trik, popularni „best trick“, izazvati dodatnu navalu adrenalina u publici.

Svi zainteresirani vozači se još mogu prijaviti za nastup na završnoj postaji Challenge Toura, i to putem web stranice Pannonian Challengea.

Vidimo se svi na Challenge tour – Rijeka!

Special Image

Podijeli