Kako sa svojom publikom komunicira Malajski Tapir?

Kako uspješno brendirati proizvod i osmisliti kampanju za događaj – moći će otkriti polaznici Digitalne akademije koja će se održavati u Osijeku tijekom travnja i svibnja zahvaljujući Pannonian Challengeu i pokroviteljstvu operatora A1. Digitalna akademija će kroz jednosatna predavanja u prostorijama udruge Pannonian upoznati sve sudionike s alatima i najefikasnijim trikovima kojima se može postići uspjeh u provedenoj kampanji o čemu će na osobnim i zanimljivim primjerima govoriti stručnjaci digitalnog marketinga.

Treće predavanje digitalne akademije je došlo na red. Ovoga puta u goste nam dolazi Ivan Rado poznatiji mnogima kao Malajski Tapir. Ivan će sudionicima Akademije ispričati kako izgleda kreiranje sadržaja i komunikacija s fanovima na društvenim mrežama iz perspektive YouTubera koji na svome YouTube kanalu broji preko 209 tisuća pretplatnika.

Broj prijava je ograničen tako da brzo, brzo klik na link ispod kako vam ne bi ostali bez mjesta na Akademiji! Prijave traju do sutra do 14. svibnja do 16:00 sati.

Special Image

Družimo se 14. svibnja od 18:00 sati u Pannonian uredu!

Podijeli