Najbolji volonterOSi nagrađeni za zalaganje na 20. Pannonian Challengeu

Nakon odlično odrađenog posla na jubilarnom, dvadesetom izdanju Pannonian Challengea, stotinjak mladih volonterOSa zaslužilo je i svoj osobni party, na kojemu su im organizatori zahvalili na beskompromisnom trudu i zalaganju, zbog kojega je najbolji regionalni festival ekstremnog sporta realiziran na zavidnoj, svjetskoj razini. Otkačeni party je održan u osječkom skate parku protekle nedjelje, 16. lipnja, a takva zabavna atmosfera poslužila je i za dodjelu nagrada najboljim volonterima festivala, koje je Zagrebačka banka nagradila s 12 bonova od 200 kuna, dok je najbolja volonterka naposljetku zaslužila i najvrijedniju nagradu Autoškole Tratinčica – potpuno besplatno polaganje vozačkog ispita.

„Iznimno mi je drago što imamo partnere poput Zagrebačke banke i Autoškole Tratinčica, jer oni kontinuirano prepoznaju trud naših dragih volontera, koji svake godine daju sve od sebe. Zato nam je i ove godine je bilo vrlo teško odabrati 13 najboljih volontera, ali vjerujemo kako su svi ovi dobitnici uistinu zaslužili nagrade. Posvetili su se volontiranju, sve zadatke izvršavali bez problema, a uz to su pokazali i veliku dozu samoinicijativnosti. Samo uz takve volontere moguće je napraviti događaj poput Pannonian Challengea, koji ove godine nije bio samo najbolji, nego i najveći do sada“, rekla je na partyju i druženju s volonterima Mateja Drulak, ponosna koordinatorica volontera na Pannonian Challengeu.

„Malo je reći da sam presretna. Kada sam čula svoje ime i da sam proglašena najboljom volonterkom 20. Pannonian Challengea, osjetila sam euforiju. Ovo mi je bilo predivno iskustvo i čast mi je što sam dio velike Pannonian obitelji. Zahvalna sam cijelom timu Pannoniana, organizacija je bila fenomenalna i hvale vrijedna. Na kraju, posebno sam zahvalna Autoškoli Tratinčica na besplatnom tečaju i zbilja jedva čekam sjesti za volan i krenuti s vožnjom“, istaknula je najbolja volonterka Matea Trampus, koja iako ima tek 18 godina, već je treći puta volontirala na najboljem regionalnom festivalu ekstremnog sporta.

„Pokušavajući pronaći prave riječi došla sam do zaključka da je Pannonian Challenge nešto neopisivo, a sama pomisao na njega izaziva samo osjećaje sreće i zadovoljstva. Svakim volontiranjem na ovom festivalu otkrila sam dio sebe za koji nisam znala da postoji, dio koji uvijek mogu unaprijediti i koji će mi koristiti u budućnosti pri radu s ljudima. Uz to, shvatila sam da uz opuštenu atmosferu i dobre ljude ne postoje prepreke, jer Pannonian Challenge iz svakog izvlači ono najbolje i pomaže ljudima da nadmaše sami sebe. Naposljetku, htjela bih zahvaliti Zagrebačkoj banci što je svim volonterima olakšala i uljepšala ovo predivno, nezaboravno iskustvo“, naglasila je devetnaestogodišnja Lea Bošnjak, dobitnica bona Zagrebačke banke, koja je na 20. Pannonian Challengeu također volontirala već treću godinu zaredom, a iako je sada pomalo nesretna što je cijela priča brzo završila, volonterski ju je party propisno oraspoložio i omogućio još jedno opušteno druženje s kolegama, koje će se u istom tonu nastaviti i sljedeće godine.

Podijeli