Pannonian Challenge – baš sve što ti treba!

Kako ne bi ostali praznoga želudca, za naše se goste brine gastro kutak Rougemarin i BarBaq spremajući najbolju klopu na lijevoj obali Drave. Okrijepa hranom i uporno osječko sunce svakako zahtijevaju hladno osvježenje za što su se pobrinuli naši sponzori, čija pića variraju od Coca-Cole, energetskog Hella pa sve do Beck’a za one malo starije. Time učvršćuju, od početka prisutnu, family friendly atmosferu i čine svakoga dobrodošlim u park pun adrenalina i dobre zabave. Izdržljivost nesnosnih vrućina nikada nije bila lakša uz kozmetičke inovacije Farmacije koje nas uvijek osvježavaju i štite od UV zraka.

Svoju raznolikost i fleksibilnost Pannonian je i ove godine prikazao u najboljem svijetlu organizacijom Graffiti Jama i B –Boying natjecanja u kojem su vještine odmjerile mlade nade plesne scene, a rasplesanoj atmosferi pridonio je i nastup suvremenog plesa djevojaka iz Hrvatskog narodnog kazališta u petak i Plesnog studija Shine u subotu.

Ako ste mislili da zabava traje samo dok vani ima sunca, gadno ste se prevarili! U prostoru Vege održani su koncerti najvećih faca domaće glazbene scene poput Hladnog piva, Krankšvestera, Debelog precjednika, Silentea i mnogih drugih koji su svojim nastupom publiku držali na nogama do ranih jutarnjih sati. Manjak sna nikoga nije spriječio u dolasku u park te su svi budno pratili svoje favorite.

Euforiju koja se nije gasila uspješno su održavali MC-jevi, no ništa ne bi bilo moguće bez interakcije entuzijastične publike i gromoglasnih ovacija upućenih talentiranim vozačima. U takvom, prilično natjecateljski raspoloženom društvu netko mora držati sve pod kontrolom za što se brinu naši vrijedni volonterOSi uz pomoć Zagrebačke banke koja je već dugi niz godina najbolji prijatelj volontera.
Sve što radimo zahtjeva odmor pa tako i praćenje esktremnih vratolomija, a odmoriti se moglo u chill zonama Peveca, Dobra, Spritea, NK Osijeka, Čipi Čipsa, Oakleya i A1 tima –generalnog sponzora Pannoniana koje su postavljene oko cijelog parka. Tamo možete uživati u dobroj glazbi, klopi i cugi te okusiti festivalski život bez skupih ulaznica.

Pannonian je i ove godine na pet dana Osijek napunio adrenalinom, dobrom glazbom i velikom ljubavlju prema esktremnim sportovima. Takva energija ispunjavat će osječki zrak sve do idućeg, još luđeg Pannonian Challengea, a mi ćemo do tada u šetnji Promenadom povremeno zastati i podržati naše ambiciozne osječke vozače.

Ako ste ipak odlučili preskočiti put do parka i ove vruće ljetne dane provesti na svom kauču u dnevnom boravku, ne podržavamo vašu ideju u potpunosti, ali vam omogućujemo da nas pratite na Vijesti.hr, Sportskoj televiziji, RTL –playu, Be –magu ili FatBMX.com –u. Za početak će vam i to biti dovoljno, ali za pravi sportski doživljaj ipak ćete se morati odvažiti popeti na tribine i pržiti se s nama.

Vidimo se u parku!

Podijeli