Znamo datum Pannonian Challenge 2020

Nakon što je ovogodišnje izdanje jubilarnog 20. Pannonian Challengea oduševilo sve posjetitelje, imamo datume idućeg, 21. izdanja vodećeg izdanja urbanih sportova u ovom dijelu Europe. Datume si na vrijeme upišite u kalendare jer urbani sportovi i odlična glazba pokreću sve posjetitelje do ranih jutarnjih sati.

Lijeva obala Drave na vas čeka od 3.6. do 7.6. Najbolji vozači BMX-a, rola, skateboarda i romobila kao i proteklih godina spremni su za nezaboravan vikend u Osijeku, a organizatori su unaprijed ispričavaju na rasprodanim sobama i gužvama u gradu te najavljuju da će ovo biti najbolji i najveći Pannonian Challenge do sada.

Ove godine nije bilo slobodnog smještaja u Osijeku i okolici, a grad je bio življi no ikada što atmosfera Pannonian Challengea može potvrditi. Imamo najveći i najopremljeniji skate park u jugoistočnoj Europi, više od 300 vrhunskih sportaša i nikad bogatiji nagradni fond. Odlična je prilika uvjeriti se kako najbolji svjetski vozači voze po osječkom skate parku.

Također, BMX i skate su uvršteni na popis Olimpijskih sportova, pa će te gledati vratolomije budućih Olimpijaca.

Festival je odavno nadrastao granice Hrvatske, a već nekoliko godina smo iznimno respektabilan festival na svjetskom nivou. Mi smo oni koji smo počeli od ničega, a uspjeli smo stvoriti važno i veliko natjecanje, a znate zašto? Jer volimo to što radimo, i jer volimo svoj grad. Volimo sugrađane i pružamo im iskustvo koje se može vidjeti u svega nekoliko svjetskih gradova, koji ugošćuju natjecanja u urbanim sportovima. Prošle smo godine obilježili jubilej, a sada smo već prepoznati u cijelom svijetu i samo rastemo. Pridružite nam se na najboljem provodu, vidimo se na lijevoj strani Drave.’ – izjavio je Jurica Barać, voditelj projekta Pannonian Challenge.

Pannonian Challenge za svoje novo izdanje priprema do sada neviđen spektakl, upišite datume u kalendare i posjetite najbolje natjecanje urbanih sportova u ovom dijelu Europe. Osijek vas čeka!

Podijeli