Otvorene su prijave za VolonterOSe 21. Pannonian Challengea

Ove godine će čak 150 mladih volontera biti potrebno da najveći regionalni festival ekstremnog sporta prođe besprijekorno za sve posjetitelje, sportaše i glazbenike. Naime, Pannonian Challenge, koji se od 3. do 7. lipnja u Osijeku održava 21. godinu zaredom, još jednom je u potrazi za svojim volonterOSima, koji predstavljaju pokretačku snagu i temelj svakog elementa organizacije festivala. Kriteriji su poznati, a proces prijave je i ovoga puta vrlo jednostavan!

Prijavite se do 1. travnja

Svi zainteresirani, u dobi od 15 i više godina, tako mogu ispuniti online prijavnicu do 1. travnja ove godine, nakon čega slijedi i kratak intervju te konačna selekcija s kojom svi odabrani volonteri pristupaju edukacijama o volonterizmu, a kasnije i važnoj edukaciji o financijskoj pismenosti pod vodstvom Zagrebačke banke. Volonteri mogu birati između čak 14 sektora organizacije festivala, a uz to što ih očekuju besplatne ulaznice na koncerte, poklon paketi, volonterske majice, zahvalnice, hrana, piće i razne bogate nagrade, oni pritom dobivaju i nezaboravno životno iskustvo, kroz kojega će upoznati mnoštvo novih ljudi, steći kompetencije i iz prve ruke dobiti uvid u organizaciju najvećeg regionalnog festivala ekstremnog sporta. Za više informacija o volontiranju na Pannonian Challengeu klikni ovdje.

Još jedno nezaboravno iskustvo

VolonterOSi, kako ih od milja zovu organizatori Pannonian Challengea, predstavljaju jednu koherentnu zajednicu – obitelj u punom smislu te riječi. O tome dovoljno govore i brojna svjedočanstva mladih koji početak ljeta žele iskoristiti samo na jedan način.
„Pannonian mi je u posljednje dvije godine pomogao da postanem bolja i otvorenija osoba. Tako svakog ljeta iščekujem njegov početak i vrijeme kada ću upoznati nove ljude, ali i zabaviti se sa starim prijateljima“, s ushićenjem govori Nina Radić (19 godina), a u tome joj se pridružuje i sedamnaestogodišnji Gabrijel Voda, koji ne može sakriti sreću zbog činjenice što sudjeluje u organizaciji nečega što na najljepši način predstavlja grad Osijek.

„Kako raste događaj koji je bolji iz godine u godinu, tako raste i potreban broj volontera. Ove godine čak 150 ljubitelja Pannonian Challengea moći će pomoći u ostvarivanju ovog festivala, a uz to se i dobro zabaviti kroz volontiranje. Kao i prijašnjih godina, uz nas je Zagrebačka banka koja je prepoznala važnost volontera na ovom događaju, stoga ćemo se zajedno potruditi da i ovaj Pannonian bude nezaboravan za sve uključene strane“, zaključuje Mateja Drulak, koordinatorica volontera 21. Pannonian Challengea, uvjerena kako niti ove godine neće nedostajati izvrsnih kandidata.

Podijeli