Pridruži se VolonterOSima 22. Pannonian Challengea

Uz nezaboravno iskustvo, neiscrpnu energiju i brojne pogodnosti, 150 volontera očekuje 15 sektora organizacije  – prijave traju do 21. lipnja.

Najbolji regionalni festival ekstremnog sporta i ovoga će kolovoza raditi na pogon neumornih volonterOSa, koji će još jednom činiti core cijele organizacije i pomagati u funkcioniranju sustava prepoznatog diljem Europe. Zato ekipa 22. Pannonian Challengea opet traži 150 mladih, zainteresiranih volontera, koji se mogu uključiti u čak 16 različitih sektora organizacije festivala – od održavanja i infrastrukture, preko marketinga i društvenih mreža, pa sve do info pulta, prijave sportaša i realizacije natjecanja. Kao i svake godine, osnovni kriterij je dob, odnosno navršenih 15 godina, a proces prijave je jednostavan i potpuno digitaliziran!

Online prijava, intervju, pa edukacija

Prijave su otvorene do 21. lipnja, a nakon ispunjavanja online prijavnice, sve kandidate očekuje online intervju, a potom i edukacija o tome kako postati važan kotačić u organizaciji sustava koji djeluje poput dobro podmazanog BMX-a. Uz nezaboravno iskustvo i neiscrpnu energiju, o kojoj mnogi postanu ovisni čim zakorače u skate park na lijevoj obali Drave, ekipa Pannonian Challengea svim volonterima osigurava majice, maske, hranu i piće. Njihov angažman će biti uredno zabilježen i u volonterskoj knjižici, a samim sudjelovanjem ulaze i u konkurenciju za nagradu za najboljeg volontera – što uvijek donosi prijateljsko nadmetanje, ali i priliku za dokazivanjem.

Pridruži se plemenu punom pozitive i zajedništva

Za one koji još nisu uvjereni da je volontiranje na 22. Pannonian Challengeu najbolje što mogu raditi od 11. do 15. kolovoza, dovoljno je pročitati izjave prijašnjih volontera (od kojih su se mnogi u osječki skate park vraćali i 3 godine zaredom). Dok su jedni razvili radne navike, drugi su poboljšali komunikacijske i organizacijske vještine, tako da su uz dobru zabavu i neumornu ekipu, uvijek svi bili na dobitku.

“Kao i posljednje 3 godine, svojim radom želim doprinijeti Pannonianu da bude još bolji. Kolegijalnost i atmosfera su odlični, a adrenalin je ono što sam najviše zavoljela”, kaže Sara Aleksić, kojoj se pridružuje i David Petrić: “Veliki sam ljubitelj ekstremnih sportova, jer su me roditelji još kao dijete odveli na moj prvi Pannonian Challenge na kojemu sam razvio ljubav prema dirt jump biciklizmu. Isto tako, volim u slobodno vrijeme pomagati organizaciji kvalitetnih evenata u Slavoniji – a što je kvalitetnije od našeg Pannoniana!?”.

“Volim energiju koju ljudi donose na festivale i zato volontiranjem želim vratiti ono što sam ranije dobio na Pannonian Challengeu te omogućiti sportašima i posjetiteljima vrhunsku zabavu. Zato i dalje želim ostati dio Pannonian plemena i gledati ga kako raste”, zaključuje volonter Davor Marjanović, ujedno pozivajući sve zainteresirane da se pridruže jedinstvenom plemenu u kojemu uvijek vlada pozitiva i zajedništvo. 
Za više informacija o volontiranju na Pannonian Challengeu klikni ovdje.

Podijeli