22. Pannonian Challenge ipak na krilima publike!

Treba vam samo EU digitalna COVID potvrda, negativan PCR test, negativan brzi antigenski test ili potvrda da ste nedavno preboljeli bolest COVID 19.

Zaljubljenike u ekstremni sport je ove godine zanimala samo jedna stvar – hoće li i uživo moći uživati u trikovima najboljih svjetskih vozača? Srećom, odgovor je DA, jer će se unatoč svim ograničenjima pri organizaciji prošlogodišnjeg izdanja osječkog festivala, 22. Pannonian Challenge ipak održati uz gromoglasnu podršku publike, a sve zahvaljujući povoljnijoj epidemiološkoj situaciji i mjerama zaštite koje će vrijediti za svakog posjetitelja. Stoga već sada na kalendarima (i u svojim glavama) zabilježite 11. do 15. kolovoza, pa na vrijeme uzmite godišnji odmor, vratite se s mora ili nakratko uzmite pauzu od već odgađanih obaveza na fakultetu.

Special Image

Uvjeti za ulazak na festival

Postoji samo jedan jednostavan kriterij za ulazak na najbolji regionalni festival ekstremnog sporta. Naime, epidemiološke mjere su još na snazi, pa sve se kreće u smjeru da će posjetitelji moći biti prisutni samo ako posjeduju EU digitalnu COVID potvrdu koju mogu dobiti osobe koje su cijepljenje protiv bolesti COVID 19 i to cjepivom odobrenim od strane Europske komisije, zatim osobe koje imaju negativan PCR test ili brzi antigenski test te osobe koje su preboljele bolest COVID 19 i to 11. dan od datuma prvog pozitivnog PCR testa. Valjanost EU digitalne COVID potvrde provjerit će se skeniranjem QR koda putem aplikacije CovidGO na svim ulazima na događaj.

Mala cijena za novi spektakl

I zbilja, što je sport (a pogotovo ekstremni sport) bez publike – bez navijanja, komentiranja, uzvika, usklika, pljeska, smijeha, komešanja, druženja, podrške? Upravo zbog toga su za 22. Pannonian Challenge stvoreni svi sigurnosni preduvjeti koji idu u prilog posjetiteljima, ali i samim vozačima BMX-a, skatea, rola i romobila. Pridržavanje mjera epidemiološke zaštite je uistinu mala cijena za uživanje u još jednom adrenalinskom spektaklu, kojega će samo u BMX Freestyle disciplini, uz svojevrsnog domaćina Marina Ranteša, predvoditi i prošlogodišnji pobjednik Jack Clark, showmeni poput Kierana Reillyja i Alessandra Barbera, te BMX legenda i ambasador Pannonian Challengea – Senad Grošić. Brojna poznata imena iz svijeta ekstremnog sporta su tako već najavila svoj dolazak na lijevu obalu Drave, a sve će dodatno zakuhati i Olimpijske igre u Tokiju, nakon kojih će vozači biti još zagrijaniji i željni dokazivanja pred najboljom publikom koja ih je čekala pune dvije godine!

Special Image
Special Image

Podijeli