Cool NFT-ovi kao nova dimenzija Pannonian Challengea

Kriptovalute i digitalni tokeni za mnoge predstavljaju budućnost, a pošto ekipa Pannonian Challengea uvijek prati trendove i svake godine nastoji unaprijediti svoj sadržaj – ovog lipnja je omogućila nešto potpuno novo za svoje fanove. Riječ je o limited-edition kolekciji NFT-ova (eng. non-fungible tokens, odnosno nezamjenjivih žetona), uz koje će 23. Pannonian Challenge postati prvi sportski event u Hrvatskoj koji će se pomoću ovih fotografija, videa i ilustracija približiti svojoj publici i svim zainteresiranim gostima.

Pogodnosti i skupljanje

Osnovna ideja je da fanovi mogu preuzimati i skupljati atraktivne NFT-ove, te pomoću njih ostvarivati određene pogodnosti na samom eventu – poput besplatnog ulaza na glazbeni program, besplatnih pića ili snackova, druženja u VIP zoni, te brojnih drugih sponzorskih poklona. Ove pogodnosti će posjetiteljima približiti novu dimenziju Pannonian Challengea, koja neće više biti samo ekstremna i urbana, nego i digitalna.

Cool NFT-ovi će biti aktivni za preuzimanje od 15. do 19. lipnja, upravo za vrijeme trajanja 23. Pannonian Challengea, a flow uporabe će biti vremenski ograničen na razdoblje otkad se token preuzme, sve do korištenja pogodnosti. Točan broj tokena, kao i njihov uzbudljiv vizualni sadržaj, još je iznenađenje – tako da će se publika uz uživanje u impresivnim izvedbama ekstremnih sportaša, vrućim nastupima DJ-eva, hip-hop i graffiti jamu, pa čak i gamingu, moći skidati i NFT-ove, a sve uz popularni moto – moraš skupit sve!

Što je uopće NFT?

NFT predstavlja nezamjenjivi žeton, koji je stvoren kao sredstvo za čuvanje vrijednosti kroz pohranu na blockhain tehnologiji, uz lako provjerljivi dokaz o vlasništvu nad jedinstvenim oblicima digitalne imovine, poput umjetničkih djela, kolekcionarskih predmeta i ostalih digitalnih inačica. Tržište NFT-ova konstantno raste, stoga sa sobom nosi velik interes i nove prilike, dok eventima s dugom tradicijom, poput Pannonian Challengea, omogućava dodatno povezivanje s publikom i ljubiteljima ekstremnih sportova i urbane kulture. Inače su digitalni tokeni već uvriježeni u svijetu sporta, pa najbolja košarkaška liga na svijetu – američki NBA, obožavateljima nudi sažetke i najbolje akcije iz pojedinih utakmica, dok u nogometu popularna platforma Socios.com fanovima omogućava određeni broj navijačkih tokena, uz koje vlasnici NFT-ova također dobivaju razne pogodnosti, kao i glas u odlučivanju o klupskim pitanjima. Upravo tako će i ekipa Pannonian Challengea vjernim posjetiteljima sportskog i glazbenog programa omogućiti sudjelovanje na potpuno novi način, uz nagrade i atraktivne digitalne kolekcionarske predmete.

Podijeli