Povratak u kvart uz Original Skillz Jam i humanitarnu akciju

Popratnog sadržaja na najboljem festivalu ekstremnog sporta nikad ne nedostaje – i tu se ne misli samo na bogat glazbeni program, već i na zbivanja u i oko skate parka na lijevoj obali Drave. Upravo ondje se svake godine može pronaći mnoštvo promotivnih i nagradnih aktivnosti, ali i neizostavnog sadržaja urbane kulture. Tako će biti i ovoga petka, 17. lipnja, kada na scenu dolazi Original Skillz Jam, koji u trosatnom showu javnosti približava Hip-hop sa svim svojim elementima – DJ-ingom, MC-ingom, grafitima i B-Boyingom. No pokraj toga, budući da je svaki dan festivala ispunjen uzbuđenjima, nedjelja (19. lipnja) će poslužiti za kratko smirivanje strasti, rekapitulaciju svih viđenih trikova uz Open Session, ali i humanitarnu akciju, kroz koju će svi zainteresirani filantropi moći donirati bicikle za izbjeglice iz Ukrajine.

Special Image

Najbolje od Hip-hopa u petak

Prezentacija urbane kulture u petak počinje u 16 sati – u ležernom tonu uz Hip-Hop Jam na kojemu će ekipu zagrijati Armando i DJ Marushka, a sve pod vodstvom MC Rime. Potom je na redu Guest show, na kojemu će podij zapaliti nastup Plesnog studija Wings, čije će članice izvesti nekoliko koreografija trenerice i osnivačice Anje Kadoić. Riječ je o nagrađivanom plesnom klubu s djevojkama mlađim od 15 godina, koje već imaju iskustva na velikim natjecanjima, stoga će i posjetiteljima 23. Pannonian Challengea pokazati sve što su svladale na mukotrpnim treninzima. Nakon ove uigrane koreografije, slijede freestyle dvoboji – B-Boy Show Battle u kojemu će snage odmjeriti najbolji osječki Breakdanceri, a na mikrofonu će im se pridružiti Tyfa Beatbox, koji će glazbene instrumente oživjeti svojim glasom i ustima, dok će dio svog opusa predstaviti i perspektivni kutinski reper s osječkom adresom – L okvent. U svemu tome, šarenu kulisu za ono najbolje što osječki Hip-Hop može ponuditi, omogućit će Graffiti jam , na kojemu će lokalni crtači – Rebus, MCK Zone, SKEL i AUKS, uz pratnju gošće iz Zagreba, umjetničkog imena Disko – izrađivati grafite kako bi predstavili prošlost, sadašnjost i budućnost Pannonian Challengea.

Special Image

Humanitarna strana Pannoniana

Tribine skate parka, fun zona i lounge zona će od 15. do 19. lipnja biti ispunjene, a uz to što će Barber pop-up uz neumornu ekipu popularnog Tonina Barbijerija svima omogućiti formiranje nove fresh frizure, svoj red će u nedjelju dočekati i oni koji su šire društveno osviješteni. Naime, 23. Pannonian Challenge ima i humanitarnu notu, jer se priključio akciji U-Cycle’s za nabavku bicikala za Ukrajince, kroz koju svi zainteresirani filantropi tijekom trajanja festivala mogu donirati sredstva za kupnju bicikala, a isto tako mogu i samostalno donijeti bicikle na PC info desk koji će otići u ruke potrebitih Ukrajinaca. Više informacija o samoj akciji možete saznati OVDJE.

Stoga – dođite u skate park, napunite se adrenalinom, zaplešite uz Original Skillz Jam i donirajte bicikle s kojima nekome možete promijeniti život.

Podijeli