FAQ

KADA ĆE SE PANNONIAN CHALLENGE ODRŽATI OVE GODINE?

Slijedom nastale pandemije uzrokovane Koronavirusnom bolesti (COVID-19), datum održavanja 21. po redu Pannonian Challengea se promijenio te će se ovogodišnje izdanje održati od 12. do 16. kolovoza 2020. godine.

KOJA JE LOKACIJA ODRŽAVANJA PANNONIAN CHALLENGEA I NA KOJI NAČIN MOGU DOĆI DO TAMO?

Po običaju, Pannonian Challenge će se održati u najvećem skate parku u regiji, u Osijeku u Hrvatskoj. Zbog okolnosti uzrokovanih COVID-19, preporučujemo putovanje automobilom jer takav način putovanja ima najmanji rizik od zaraze. Također, možete se odlučiti i za putovanje avionom, vlakom ili autobusom ovisno o vašem mjestu polaska.

Više informacija možete pronaći na: https://pannonian.hr/informacije/lokacija/.

GDJE MOGU PRONAĆI SMJEŠTAJ?

Smještaj možete birati između različitih opcija – hotela, hostela, soba i apartmana, ovisno o vašim preferencijama. Ako trebate više informacija o Osijeku i njegovim atributima, možete ih pronaći na: https://pannonian.hr/informacije/smjestaj/.

HOĆE LI KAMP BITI OTVOREN TIJEKOM NATJECANJA?

Nažalost, iz sigurnosnih razloga (mjere i preporuke vezane za COVID-19), PC Kamp ove godine neće biti otvoren.

POSTOJE LI POSEBNI PROPISI VEZANI UZ COVID-19?

Svaki sudionik 21. po redu Pannonian Challengea morati će slijediti medicinske preporuke prije samog dolaska. Svi prijavljeni sudionici će biti kontaktirani izravno od strane organizatora i dobiti će detaljne upute i preporuke. Budući da će se ove upute formirati prema naredbama i mjerama Vlade RH, biti će obvezne i bez iznimki.

Ako putujete iz drugih gradova i država, prije putovanja provjerite trenutne i važeće mjere i propise vezane uz COVID-19. Također možete provjeriti ove web stranice:

GDJE SE MOGU PRIJAVITI?

Prijaviti se možete na našoj službenoj web stranici:

  • for BMX Freestyle – [USKORO]
  • for SKATE – [USKORO]
  • for INLINE – [USKORO]
  • for SCOOTER – [USKORO]

KOLIKA JE KVOTA DOPUŠTENIH PRIJAVA?

U kategoriji Pro&Amater može se prijaviti najviše 24 vozača za svaku od tri discipline za BMX Freestyle, Inline i Skate. Prijave funkcioniraju po redoslijedu prijave – „first come first served“. Sve kategorije će se održavati za muškarce i žene odvojeno.

Natjecanje u disciplini Skuter sadržavati će samo Pro disciplinu.

Za više informacija, posjetite sportski dio na našoj web stranici i preuzmite Tehnički vodič za sve discipline: https://pannonian.hr/sport/

JE LI GLEDATELJIMA DOZVOLJENO DA POSJETE NATJECANJE?

Obzirom na trenutnu situaciju vezanu uz COVID-19 i prema uputama Vlade RH, gledateljima je trenutno omogućen posjet skate parku. No, deset dana prije održavanja samog događaja, organizatori će odrediti koliko je gledatelja dopušteno i pod kojim mjerama. Sve informacije i obavijesti ćemo dijeliti s vama putem naših komunikacijskih kanala.

GDJE MOGU PRATITI NATJECANJE?

Streaming će biti osiguran za sve dane natjecanja. Online prijenos možete pratiti na našoj Facebook stranici ili YouTube kanalu.

Finale BMX Freestyle će se emitirati na Sportskoj televiziji i na RTL.hr.

HOĆE LI BITI KONCERATA TIJEKOM TRAJANJA FESTIVALA?

Nažalost, nevjerojatno smo tužni obavijestiti vas da se ove godine inače tradicionalni glazbeni program i koncerti neće održati u sklopu Pannonian Challengea. No, pripremiti ćemo streaming koncerata naših najboljih DJ-a, pa nas pratite na našim službenim stranicama za više informacija.

IMAM JOŠ PITANJA, KOGA MOGU DODATNO KONTAKTIRATI?

U slučaju da imate još pitanja, ne oklijevajte nas kontaktirati:
SPORT & PROPISI – sport@pannonian.org
OPĆE INFORMACIJE – info@pannonian.org
VOLONTERI – volonteri@pannonian.org