Poki ponovo poletio – ove godine preko mosta!

Ove godine naš Igor Vukadinović – Poki preskočio je repliku osječkog pješačkog mosta!


Pannonian Challenge kiša posebno voli, ali današnji dan bio je savršeno povoljan za još jedno zagrijavanje na glavnom osječkom trgu!
Lege i Legice bili su gladni za adrenalinom, ali ne i žedni.
Cijeli događaj popratio je naš ovogodišnji sponzor Coca-Cola koji sudjeluje u akciji osvjetljivanja osječkog mosta. Pripomogli su u skupljaju i prebrojavanju čepova i naši vozači koji su preskakali most i to ne bilo kakav.


Prve godine Poki je zauzeo titulu prvoga čovjeka koji je preskočio tramvaj, druge godine se zagrijavao i preskakao rampu na pješačkom mostu, a ove godine bio je na čelu ekipe koji su preskakali repliku pješačkog mosta sastavljenu od boca Coca-Cole.
Iz Umaga nam je stigao i Leo Gamboc koji je pokrenuo projekt u kojem se obvezao da će preskočiti sve jumpove u Europi, stoga je Osijek zauzeo mjesto njegovih prvih skokova u tom naumu.


Kako bi ovo zagrijavanje prošlo što ljepše za to su se pobrinuli i građani Osijeka koji su pomogli u prikupljanju čepova i pridružili se ekipi Pannoniana koja je donirala 200 čepova koji simboliziraju 200 vozača koje ne smijete propustiti na ovogodišnjem Pannonian Challengeu!

Ista ta publika, od najmlađih do najstarijih, bodrila je naše ekstremne sportaše i ježila se od vratolomija uz poklike podrške.
Osječka publika se već naviknula na BMX scenu i još jednom pokazala da je spremna na spektakl u šestom mjesecu na kojem će sa svjetskim imenima voziti i naša najmlađa, ali i već poznata BMX domaća scena!

 

 

Podijeli