Challenge Tour 2019

Jedinstvena će turneja ovoga proljeća u Zagreb, Varaždin i Rijeku donijeti dašak atmosfere Pannonian Challengea, kako bi se cijela Hrvatska na vrijeme zagrijala za jubilarno izdanje najboljeg festivala ekstremnog sporta.

U sklopu nje će domaći BMX, inline i skate vozači imati priliku osvojiti vrijedne nagrade, uključujući i pokrivene troškove puta, smještaja i kotizacije na 20. Pannonian Challengeu. Turneja započinje 13. travnja u Zagrebu, potom 27. travnja seli u Varaždin, gdje će se ujedno održati i Prvenstvo Hrvatske u BMX freestyleu, a sve završava u srcu Kvarnera 11. svibnja – gotovo mjesec dana prije početka dugo iščekivanog osječkog festivala.

Kotizacija za jednodnevna natjecanja na Challenge Touru 2019 se ne plaća, a uz poklone sponzora, te slavonske specijalitete (kulen i rakiju), sportaši će se u svakoj disciplini boriti za nagradu od 1000 kuna, dok ni drugoplasirani neće ostati praznih ruku sa iznosom od 500 kuna, kao niti trećeplasirani sa 300 kuna. Tako će se kroz ova tri natjecanja zbrajati bodovi, kako bi se pronašao ultimativni pobjednik, koji će od 5. do 9. lipnja u osječkom skate parku moći odmjeriti snage s najboljim svjetskim ekstremnim sportašima. Dakle, motiva neće nedostajati, pa je zagarantiran i spektakl uz opušteno druženje na „teaser“ turneji Pannonian Challengea.

Svi zainteresirani vozači se na vrijeme moraju prijaviti preko web stranice Pannonian Challengea.

Više informacija saznajte ovdje.

Podijeli