New challenge for Pannonian Challenge – Back to Summer edition

Ovogodišnje, 21. izdanje najvećeg festivala ekstremnog sporta u ovom dijelu Europe održat će se u novo-starom terminu, krajem ljeta.

„Ukoliko je itko ikada pomislio da može biti ekstremniji od našeg festivala ekstremnog sporta grdno se prevario. Mi u Pannonianu i Osijeku ne predajemo se, naša nova vožnja održat će se u novom terminu koji ćemo objaviti uskoro, a tada vam garantiramo pobjedu sporta, zajedništva i urbane kulture. U međuvremenu, na našem webu i društvenim mrežama traje zagrijavanje za XXI Pannonian uz školu BMX-a, strip izdanje naše knjige te niz zanimljivosti i atraktivnih video klipova!“ najavio je nužnu promjenu datuma održavanja osječkog Pannonian Challenge festivala njegov organizator Jurica Barać.

Najveći regionalni festival ekstremnog sporta Pannonian Challenge, unatoč svojoj ekstremnoj dimenziji, ne može se boriti protiv aktualne globalne situacije, zbog koje se termin održavanja PC-a prebacuje na kraj ljeta ove godine. Kad će se točno održati najekstremniji dani ekstremnog sporta u regiji bit će poznato uskoro, nakon usklađivanja s ostalim sličnim natjecanjima ekstremnog sporta najvišeg ranga diljem svijeta te izazvanim promjenama u sportskim kalendarima.

Dok ne objave novi “back to summer“ termin održavanja Pannonian Challenge-a, ekstremna osječka ekipa svakodnevno priprema i na PC kanalima objavljuje urbane, zabavne i izazovne sadržaje. Jedan od sadržaja jest i digitalna verzija globalno popularne festivalske monografije „PC XX: THE STORY“ koja je predstavljena na prošlogodišnjem, jubilarnom XX. Pannonianu. Autorica Aleksandra Živković, u suradnji s dizajnerskim kolektivom NJI3, retrospektivnim fotografijama festivala i bivšeg skate parka pridružila je priče i anegdote o osnivačima, organizatorima, sportašima, glazbenicima, posjetiteljima – svima onima koji su zaslužni što je Pannonian Challenge danas to što jest.

„Svi znaju da mi Pannonian Challenge živimo i da to nije samo organizacija festivalaveć stil života. Pannonian živi 365 dana u godini, živimo ga čak i onaj jedan prijestupni dan. Unatoč brojnim izazovima, za nas opcija „preskakanja“ jednog Pannoniana jednostavno ne postoji! Nove datume objavljujemo uskoro, a do tada pratite naš web, naše društvene mreže i zabavite se uz ekstremno dobre sadržaje“, istaknuo je Barać te za kraj dodao: „Zahvaljujem svim našim partnerima na njihovom razumijevanju za ovu situaciju, a bez kojih Pannonian Challenge-a u većoj mjeri ne bi niti bilo! Do novog termina i ponovnog druženja u našem parku ostanimo zajedno, budimo podrška jedni drugima, pokažimo ono najbolje u nama i siguran sam kako ćemo i ovaj izazov uspješno izgurati te iz njega naučiti puno toga vrijednoga!“

Pannonian Challenge natjecanje je trenutno on hold, ali emocija, iščekivanje, odbrojavanje do novog datuma, zasigurno nisu.

Stay Home. Be Ready. Get Involved. Stay Tuned.

Podijeli