Sjajna glazbena podloga ovogodišnjeg Pannonian Challengea

Već 17 godina Osijek je epicentar ekstremne zabave. Svoj dom tamo je pronašao ekstremni sport, ali uvijek začinjen vrhunskom glazbenom podlogom i plesnim pokretima do jutarnjih sati. Pannonian Challenge priredit će spektakl u Osijeku od 15. – 23. srpnja.

Ovogodišnje izdanje festivala najveće je do sada. Ne samo da pristiže preko 400 inline, skate i BMX vozača svijeta i da je Pannonian Challenge od 2016. dio Svjetskog BMX Freestyle kupa, već se ekipa potrudila složiti line-up koji će dobrano rasplesati vruće osječke noći.
Tako će prvu subotu festivala, 16.srpnja, za atmosferu biti zadužen splitski bend Justin’s Johnson, a punk i rock štihu pridonijet će zagrebački i riječki bendovi Mašinko i Jonathan.
Petak iza, 22. srpnja, očekuje nas prava glazbena poslastica, začinjena DNB, dubstep i rock zvukom, a predvođena britanskim DJ duom Modestep. Uz njih će istoga dana svoj doprinos plesnom podiju dati i glazbenik koji se proslavio svojim jungle miksevima na YouTubeu – faXcool, kojega također možemo svrstati u top imena ovogodišnjeg programa.
Subota 23. srpnja, rezervirana je za oproštajni tulum uz glazbenu podlogu za koju će se pobrinuti DJ Bizzo Bodega i DJ Phat Phillie.
Svakoga dana za vas će glazbu puštati razni DJ-evi, a detalje o tom dijelu programa donosimo uskoro.

Festivalske ulaznice za dosad najveće izdanje Pannonian Challengea možete nabaviti putem Entrio.hr ili na samom eventu.
Vidimo se od 15. do 23. srpnja u Osijeku na najvećem festivalu ekstremnih sportova i urbane glazbe u regiji!

Više informacija na predlozak.pannonian.org

Share